NCC

Arbetsledare Mark Malmfälten

Gillar du att arbeta med mark- och dammprojekt? Vi behöver förstärka vårt team i Mark Malmfälten och söker därför dig som vill arbeta som arbetsledare och vara med på vår fortsatta resa framåt. 

 

 

Rollen som Arbetsledare

Som Arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. 

 

 

Din profil

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet av mark- och/eller dammprojekt men vi välkomnar både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och en vilja att utvecklas.

 

För att vara framgångsrik i rollen som arbetsledare ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda relationer såväl som goda resultat. Du är kommunikativ och har en ambition att utvecklas inom produktion och med ett driv av att leda projektet framåt. 

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

 

Ytterligare information

• Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning 

• Placering i Malmfälten med variation utifrån var projekten är

• B-körkort är ett krav för tjänsten

• Du behärskar svenska i tal och skrift

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer når du Projektchef Håkan Sturk på mobil 079-0728500 eller via mail hakan.sturk@ncc.se.

 

Du ansöker med ditt CV eller Linkedinprofil på länken nedan. Urval sker löpande vilket kan innebära att rollen tillsätts innan sista ansökningsdatum 2021-04-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kiruna . Publicerat : 30 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Mark Malmfälten