NCC

Arbetsledare Mark

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Till en av våra markgrupper som ansvarar för projekt inom mark och grundläggning i Stenungssund, Borås, Alingsås, Göteborg och Varberg söker vi nu efter en driven Arbetsledare som vill utvecklas tillsammans med oss! Du kommer att vara del i en grupp med cirka 70 kompetenta medarbetare.


Här är dina nya utmaningar
Som Arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.


Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning från en universitets-, högskole- eller YH utbildning med minst 1 års erfarenhet av liknande arbete alternativt flerårig praktisk erfarenhet som Arbetsledare inom markarbeten.

För att vara framgångsrik i rollen som Arbetsledare ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda resultat. Du är kommunikativ och har en ambition att utvecklas inom produktion.


Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare med initial placering i Varberg. Dagliga resor kan förekomma.


Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC


Kontakt
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dock inte senare än 2019-11-24 För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Victoria Modin 072-7116260. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Jonas Andersson, HR-Specialist Rekrytering, 079-0787939.

Varmt välkommen med din ansökan!Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Varberg . Publicerat : 25 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Mark