NCC

Arbetsledare Industri och anläggningsservice

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Avdelning Infraservices är en del av affärsområdet som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten samt helhetslösningar för säkra trafikmiljöer liksom drift- och vägservice. Vi utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

NCC InfraServices i Sandviken/Hofors har för närvarande ett flertal projekt igång bla på industrierna Sandvik/Ovako och behöver därför utöka med ytterligare en engagerad arbetsledare inom industri och anläggningsservice som vill vara med att driva och påverka projekt från start till mål. 
Är du den arbetsledare vi letar efter?

Det här förväntar vi oss av dig
I rollen som arbetsledare får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet hos oss innebär olika projekt inom industri, anläggning, betong och träarbeten där du i samarbete med platschefen planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen och du fungerar också som en viktig förebild i säkerhetsarbetet. I rollen får du en bred variation av arbeten då avdelningen arbetar med allt från mindre byggservicearbeten till stora betongentreprenader.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker både dig som har arbetat i minst 3 år som arbetsledare och har relevant utbildning inom bygg/anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. Du har erfarenhet inom industri och/eller anläggning eller alternativt inom annat teknikområde såsom mark och väg. Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och ordningsam och som brinner för ditt arbete ute i produktionen. Du är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sandviken/Hofors. Provanställning kan komma att tillämpas. Projekt inom InfraServices i Gävleborg kan bli aktuellt. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Christian Norrby 070 088 83 11. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2018-02-28. Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart du kan!

Kom och väx!
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Sandviken

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Industri och anläggningsservice