NCC

Arbetsledare Göteborg, Building Väst

Nu behöver vi utöka vårt team med seniora arbetsledare till olika projekt hos oss i Building Väst. Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån kommersiella projekt till bostäder och skolor. Har du en gedigen erfarenhet från branschen är det dig vi söker!

 

Rollen som Arbetsledare 

I rollen som arbetsledare hos oss på NCC är du delaktig i produktionen och beroende på storlek av projekt kommer du arbeta tillsammans med platschef eller blockchef där du planerar och leder egna moment. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen där du även fungerar som en viktig förebild när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. 

 

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet. Vi har egna yrkesmedarbetare men också UE som vi jobbar tillsammans med. Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån kommersiella projekt till bostäder och skolor och flertalet är partnering- och samverkansprojekt. Gruppen som du kommer arbeta med har erfarenhet och ni stöttar och inspirerar varandra i arbetet och till utveckling. Hos oss finns det för dig som har intresse möjlighet till att utvecklas i andra roller, eller fortsätta att utvecklas i rollen som Arbetsledare om det är den roll du trivs med. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss! 

 

Din profil                                                                                                 

För att lyckas och trivas i den här rollen är du en erfaren arbetsledare och du har minst fem års tidigare produktionserfarenhet från kommersiella-, hus- eller bostadsprojekt. Eventuellt tillsammans med en eftergymnasial byggteknisk utbildning.

 

Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Du är en problemlösare och med din erfarenhet och drivkraft trivs du med att leda både våra yrkesmedarbetare och underentreprenörer och utvecklas. Du sätter upp tydliga mål för att sedan kunna förmedla detta. Vi ser även att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att du inte räds ny teknik och du känner dig även bekväm med de administrativa rutiner som jobbet kräver.

 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen. Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du ha insikt i att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina kollegor, kunder och dig själv.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg, du kommer att vara en del av avdelningen Building Väst. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR Specialist Rekrytering Victoria Reeve, på telefonnummer 0790–787939.

 

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 29 mars 2023.  

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 1 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Göteborg, Building Väst