NCC

Arbetsledare Eftermarknad

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Kund- och Projektinriktad Arbetsledare

Vi vill ha nöjda kunder! På NCC är vi glada att ha fått förtroendet att genomföra stora intressanta projekt så som: byggnationen av nya Tingsrätten i Lund, ombyggnation av koncerthuset och hotellet i Malmö samt byggnation av Multihuset i Limhamn. Efter slutfört projekt är det viktigt att vi når upp till våra kunders förväntningar på vår fortsatta leverans och behöver därför fler viktiga spelare till vårt lag inom eftermarknadsskedet.

Här är dina nya utmaningar

Som arbetsledare på vår eftermarknadsavdelning får du ett omväxlande jobb. Du får eget ansvar för att se till att våra kunder fortsätter att vara nöjda under garanti- och ansvarstiden vilket innebär att hantera felanmälningar och därefter ansvara för att rätt åtgärder genomförs.

Du driver självständigt projekten mot mål och har ögonen på tid, kvalitet och ekonomi. Verksamheten bedrivs på ett kostnadsmedvetet och serviceinriktat sätt. Vår uppgift är att bistå med tekniskt och juridiskt stöd. Genom erfarenhetsåterföring och ständiga förbättringar driver vi förebyggande åtgärder som bidrar till ett minskat antal garantiärenden.

Dina dagar består av samordning av garantiarbeten samt möten och kontakter med våra interna projektorganisationer, kunder, underentreprenörer samt leverantörer.

Det här förväntar vi oss av dig

Som person drivs du av att få kunden nöjd vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. Detta ser du som en av de stora utmaningarna. För att lyckas krävs att du gillar planering och samordning. Du har förmågan och trivs med att vara ”spindeln i nätet” och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med dina underentreprenörer.

Du delar även självklart vår tro att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har

God byggteknisk kompetens, gärna juridiska grundkunskaper inom AB och ABT.

Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera tekniskt utredningsarbete och försäkringsfrågor.

Meriterande om du har erfarenhet som arbetsledare eller platschef inom hus- eller bostadsproduktion alt som skadereglerare eller besiktningsman med ansvar för fastighetsfrågor.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort Malmö.

Kontakta gärna Projektchef Mikael Langebro, 070-653 60 56, alt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49. Registrera den ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast 10 maj 2018.

Välkommen med din ansökan!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Malmö


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Eftermarknad