NCC

Arbetsledare Byggservice Building Sydost

Trivs du i din roll som arbetsledare och gillar att arbeta i många projekt med flera kunder? Är du dessutom en person med ordning och reda samt sinne för planering och ekonomi? I så fall tycker vi att du ska fundera på om tjänsten som Arbetsledare på Byggservice kan vara din nästa roll. Vi får ofta höra att NCC är ett bolag med en bra personalpolitik och där du alltid får hjälp av dina kollegor när så krävs.

 

Som arbetsledare hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar ifrån att beställningen skrivits på till att vi lämnar över projektet till nöjd kund.

 

Rollen som Arbetsledare på Byggservice

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du det dagliga arbetet framåt. Du följer projekten genom dokumentation så att det fortskrider enligt plan och ha tät dialog med våra UE och kunder. Vidare planerar och fördelar du bemanning samt förbereder material till projekten. Du medverkar även aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande.  

 

Projekten på Byggservice kan även vara mindre ombyggnationer, tillbyggnadsprojekt och försäkringsskador. I teamet ingår yrkesarbetare, projektingenjör och platschef som alla arbetar tillsammans för att driva och få en välmående verksamhet.

 

Vi har högt ställda krav på vår säkerhet och arbetsmiljö vilket innebär att du ansvarar för att det råder ordning och reda på din arbetsplats. Vi är övertygade om att det också bidrar till en bättre kvalitet i det projekt du överlämnar till kunden.

 

Vi har återkommande nätverksträffar för våra arbetsledare där du får dela med dig av din erfarenhet eller ta del av andras tankar. Om du vill har du även möjligheten att ta en mer framträdande roll i nätverket och eller kanske vara mentor för våra yngre kollegor vilket gör din roll lite bredare. Vi ser gärna att du utvecklas i din arbetsledarroll men du ska veta att om intresse och ambitioner finns så kan möjligheten finnas att om några år att gå vidare till att bli platschef.

 

Om Building Sydost

Building Sydost bedriver entreprenadverksamhet i Skaraborgs- Jönköpings- Blekinge- och Kalmar. Vi är ca 200 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader, skolor och sjukhus till bostäder. På vår byggserviceverksamhet i Jönköping arbetar idag 15 medarbetare som leds av en ansvarig platschef.

 

Din Profil

Du har minst tre års erfarenhet från liknade roll inom byggbranschen.  

 

Du arbetar proaktivt med effektivisering och förbättringar av projektets framdrift och ekonomi samt ansvar för arbetsberedning i projekten. Som person du drivande, strukturerad och ordningsam. Då du hanterar många projekt samtidigt, är det viktigt att du har förmåga att planera ditt arbete och kunna prioritera.  

 

Du trivs med ditt ledarskap, är tydlig i din kommunikation och har förmågan att få yrkesarbetare att samarbeta och förstå vikten av att genomföra bra hantverk.

 

Du ställer krav på din arbetsmiljö och tummar inte på säkerheten.

Du talar och skriver svenska och har god datavana.

 

Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Byggservicekontoret i Jönköping. Körkort är ett krav. Tjänsten är tillgänglig så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCCs förmåner: (Dölj hyperlinken) https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/det-har-ar-

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Projektchef Ola Emanuelson på telefon 070-641 18 22 eller Platschef Mathias Heiel på telefon 073-596 33 89. Har du frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Monica Klersén, HR Specialist Rekrytering på 070-653 90 49. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 4 juni. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

Kontaktpersoner:

Monica Klersén

HR Specialist Rekrytering

070-653 90 49

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 10 timmar sedan . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Byggservice Building Sydost