NCC

Arbetsledare Building Syd

Senior Arbetsledare nyproduktion

Det går bra för oss! Vi behöver nu utöka vår verksamhet med en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen. Vill du dessutom arbeta med större projekt inom antingen bostäder eller kommersiella fastigheter vill vi gärna ta en dialog med dig för att berätta vad vi på NCC kan erbjuda dig i form av god arbetsmiljö och kompetenta kollegor.

 

Vi på NCC Building Syd bedriver entreprenadverksamhet i sydvästra Skåne. Våra projekt varierar i storlek och svårighetsgrad, allt i från bostäder till kommersiella byggnader. Vi är ca 200 anställda och omsätter ca 1.2 miljarder kronor. Exempel på pågående och genomförda projekt, kvarteret multihuset i Limhamn, Burlövsbadet Tingsrätten i Lund, Spårvagnsdepån i Lund samt bostäder i Hyllie och Västrahamnen.

 

 

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med eget ansvar. I samarbete med platschefen och andra arbetsledare planerar och leder du det dagliga arbetet framåt, deltar vid framtagande av och följer upp tidplaner, utför arbetsberedningar tillsammans med andra i teamet, fördelar resurser och följer upp att vi håller det vi lovat. Du medverkar även aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande.

 

Du ingår i ett team bestående av platschef, arbetsledare, projektingenjör, projektinköpare, projektchef samt våra egna yrkesarbetare. Din närmaste chef blir en Projektchef.

 

Vi har återkommande nätverksträffar med våra arbetsledare för att ni ska kunna dela erfarenhet. Om du vill har du även möjligheten att ta en liten mer framträdande roll i nätverket och eller kanske vara mentor för våra yngre kollegor vilket gör din roll lite bredare.

 

 

Din Profil

Idag arbetar du som arbetsledare och har minst fem års erfarenhet från att arbetat med nyproduktion av hus. Du har dessutom varit med och byggt hus från 100 Mkr och uppåt samt drivit byggnation av platsgjutna stommar.  

 

Du är van vid prognosarbete och arbetar proaktivt med effektivisering och förbättringar av projektets ekonomi och framdrift. Genomför självständigt och ansvarar för arbetsberedning i projekten. 

 

Som arbetsledare förstår du vikten av att finnas nära produktion och samtidigt ha ett nära samarbete med övriga inblandande inklusive alla UE. Vi behöver en drivande person som vill komma till avslut och som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete men som även kan sätta ner foten när så krävs. Du har en god kommunikativ förmåga så att du når ut med dina tankar och idéer men även lyssnar på dina medarbetare. Du motiveras av att hitta lösningar och gillar ordning och reda.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Malmö. Körkort och tillgång till bil erfordras. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enligthet med NCC:s säkerhetskultur. Tjänsten är tillgänglig enligt överenskommelse.

 

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 14 mars 2021.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : Igår

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Building Syd