NCC

Arbetsledare Building Örebro

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

Vi på NCC ser mycket positivt på framtiden inom hus- och fastighetsproduktion i vår geografi. Exempelvis bygger vi nya länssjukhuset (H-huset), Örebros nya kulturkvarter, parkeringshus, skolor och nya bostäder. För att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi duktiga och drivna arbetsledare till vår avdelning Building Örebro/Värmland med placering i Örebro. För rätt person erbjuds du ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och gott kamratskap.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Rollen som arbetsledare innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Tillsammans med platschef ansvarar du för produktion och samordning av arbeten. Du leder egen personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Du som söker har minst 3 års tidigare erfarenhet från arbetsledande position inom Bygg. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

 

 

Kom och väx!

Registrera din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2019-03-24.

 

 

Kontaktpersoner:

Robert Davidsson

Produktionschef

070 - 4886805

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Building Örebro