NCC

Arbetsledare Anläggning Västernorrland/Jämtland Civil SE North

Det händer mycket i Västernorrland/Jämtland just nu och vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi. Vi behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en arbetsledare som kan vara flexibel och verka inom hela vår geografi. Vi har idag en stark position på marknaden främst inom energisektorn. Vi erbjuder spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med kompetenta kollegor. 

 

 

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med dina kollegor i teamet. 

 

 

Din profil

Du som söker ska ha byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg/anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom branschen. Meriterande om du har erfarenhet inom energisektorn.

 

För att trivas som arbetsledare hos oss på NCC bör du vara en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda relationer såväl som goda resultat. Som person gillar du utmaningar, är öppen inför att tänka nytt och med en ambition att utvecklas. Dina personliga egenskaper är betydelsefulla och några av de viktigaste egenskaperna är att genom kommunikation, engagemang och vilja leda projektet framåt. 

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

 

Ytterligare information

Vi tillämpar provanställning, placering kan variera inom Västernorrland/Jämtland beroende på vart våra projekt är. 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Oskar Gunnebrink 076-521 58 06

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Lisen Hagberg 079-065 93 35

Sista ansökningsdag är 2022-01-31, men vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 23 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Anläggning Västernorrland/Jämtland Civil SE North