NCC

Arbetsledare Anläggning, Civil North

Arbetsledare till Anläggning Norrbotten

Gillar du att arbeta ute i produktion och vill vara med och påverka projektets framdrift kan det här vara rätt tjänst för dig. Tack vare spännande projekt i Norrbotten behöver vi nu förstärka vårt anläggningsteam i Malmfälten med fler arbetsledare.   

 

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Vi arbetar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet.   

 

I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser, dokumenterar det dagliga arbetet och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar.  

 

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är säkerhet, struktur, ordning och reda samt fokus på god arbetsmiljö.

 

Här kan du läsa mer Om att jobba som Arbetsledare på NCC

 

Om Civil North  

Avdelning Civil North bygger och renoverar infrastruktur och har cirka 450 anställda. Vi är uppdelade i sex produktionsgrupper med underordnade projektenheter där du kommer att tillhöra Anläggning Norrbottens projektenhet Anläggning Malmfälten. 

 

Anläggning Malmfälten är i ett expansivt skede och behöver nu förstärkning med fler arbetsledare. 

 

Din profil som Arbetsledare

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning från en universitets-, högskole- eller YH utbildning alternativt flerårig arbetslivserfarenhet från industri- eller anläggningsprojekt. Vi välkomnar både dig som har längre erfarenhet från branschen eller dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och en vilja att utvecklas.

 

För att trivas som arbetsledare hos oss på NCC ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda relationer såväl som goda resultat. Som person är du positiv, ansvarsfull och gillar problemlösning. Dina personliga egenskaper är betydelsefulla och några av de viktigaste egenskaperna är samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft.

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringen är inom Norrbottens län och varierar beroende på var projekten är men kommer framför allt omfatta projekt i Malmfälten. B-körkort och tillgång till egen bil är därför ett krav för tjänsten. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater

 

NCC erbjuder  

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs och utvecklas. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. För mer info, läs Förmåner | NCC

 

Ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Projektchef Linda Bäckström på mobil 072-218 27 48 eller HR Business Partner Sara Sundén på mobil 070-329 98 47.

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast 2023-11-30 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Kiruna . Publicerat : 2 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Anläggning, Civil North