NCC

Arbetsledare

Martin och hans produktionsteam söker nu ytterligare kollegor och teammedlemmar att vara med och utveckla Stockholms framtida bostäder. Vi söker nu främst dig med produktionserfarenhet av bostäder i roll som arbetsledare som vill utvecklas vidare i samma roll hos oss på NCC.  Vår bostadsavdelning i ansvarar för NCCs nyproduktion av bostäder i Stockholms län. Avdelningen har ca 270 medarbetare fördelade i en affärsenhet, två produktionsenheter och en specialistenhet. Omsättningen 2016 var 1,1 mdr. Just nu bygger vi bland annat 370 i hyresrätter i Linaberg, vi utvecklar bostadsrätter tillsammans med kund i Täby Park, och ännu fler bostader i både Nacka och Tyresö. Avdelningen är inne i en spännande expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Så varför vänta, kom och bli en i våra produktionsteam på avdelning Bostad Stockholm!

Här är dina nya utmaningar 

Som arbetsledare för avdelning bostad har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet hos oss innebär olika projekt inom bostadsproduktion där du i samarbete med platschefen planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen och du fungerar också som en viktig förebild i säkerhetsarbetet.

Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och ordningsam och som brinner för ditt arbete ute i produktionen. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.  

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskoleutbildning inom byggteknik. Du har arbetat minst  3- 5 år som arbetsledare med flerbostadsprojekt där du genomfört minst 2-3 större projekt inom nyproduktion av flerbostadshus eller möjligen kommersiella fastigheter. Erfarenhet av stomme är meriterande men inte ett krav. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Karin Österman de Wall, karin.osterman.de.wall@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2018-06-10. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare