NCC

Arbetsledare

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Arbetsledare Hus/Bostad

Då vi har en växande orderingång behöver vi förstärka vår organisation med erfarna arbetsledare till hus- och bostadsbyggandet. 

Rollen hos oss 
Som Arbetsledare har du bland annat till uppgift att planera och medverka till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt fördela arbetet inom projektet. Till din hjälp har du kompetenta medarbetare som Platschefer och Yrkesarbetare.

Din kompetens

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. I rollen som Arbetsledare krävs att du är flexibel, drivande och har god samarbetsförmåga. Du bör även vara resultatorienterad och ser utmaningar istället för problem.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Körkort för personbil är ett krav.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 17 maj 2018

Välkommen med din ansökan!

 

 

Kontaktpersoner:

Kaisa Nordquist
HR
018-16 15 33
kaisa.nordquist@ncc.se 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare