NCC

Arbetsledare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Kom och hjälp oss att växa i Sundsvall! Vi på NCC Infrastructure, som arbetar med mark-, väg-, och anläggningsprojekt, ser positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden ofta varierar mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar. Vi söker nu två Arbetsledare till Sundsvall.

Här är dina nya utmaningar

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. 

Dina erfarenheter

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat ett antal år med mark-, väg- bygg eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper

För att trivas som Platschef hos NCC ska du tycka om att leda projekt framåt och gilla utmaningar. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Som person tycker du om problemlösning, är strukturerad, lyhörd, har god kommunikativ förmåga med ett stort kundfokus. Du trivs med att ta ansvar och du har förmåga att fatta beslut.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med sex månaders provanställning.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Johan Mohlin, Projektchef, johan.mohlin@ncc.se, 070-2337920.                    

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Cecilia Romö, HR Partner, cecilia.romo@ncc.se, 079-0787957

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så fort som möjligt men senast 2018-03-25.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Johan Mohlin
Projektchef
070-2337920
johan.mohlin@ncc.se 

Cecilia Romö
HR Partner
079-0787957
cecilia.romo@ncc.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare