NCC

Arbetsledare

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Vi ser mycket positivt på framtiden inom hus- och fastighetsproduktion i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi duktiga och drivna arbetsledare till vår avdelning Building Örebro/Värmland med placering i Karlstad. För rätt person erbjuds du ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och gott kamratskap.

Här är dina nya utmaningar
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren har ett nära samarbete med platschefen och planerar och leder projekten framåt. Vidare följer du upp tidplaner, fördelar resurser, och ser till att vi håller vad vi lovar. Arbetsledaren medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar.

De här erfarenheterna och egenskaperna tror vi att du har
Vi söker dig som är drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du har god kommunikationsförmåga och delger såväl information som egna tankar och synsätt. Du är en viktig del i skapandet av det goda teamet på projektet och bör således trivas med att arbeta i nära team med andra medarbetare. Du bör vara resultatorienterad, gilla utmaningar och vara duktig på problemlösning. Vidare tror vi att du har utbildning inom relevant område eller motsvarande förvärvad arbetserfarenhet.

Kom och väx med oss!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Magnus Alvkäll, 0765-21 55 05 eller projektchef Sandra Björn, 0761-25 13 39. Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR-specialist Jonas Hermansson, 0790-78 79 39

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 mars . Arbetsort : Karlstad

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare