NCC

Arbetsledare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi söker arbetsledare till Uppsala! 

Kom och hjälp oss att växa! Vi på NCC Infra, som arbetar med mark-, väg-, och anläggningsprojekt, ser positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden ofta varierar mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Här är dina nya utmaningar


Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. 

Det här förväntar vi oss av dig


För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat i ledande funktion ett antal år med mark-, väg- eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx!


Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Uppsala/Gävle/Dala, tel: 070-341 58 26 eller Per C Ekström, Produktionschef Uppsala, tel: 070-689 40 77.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så fort som möjligt men senast 2019-10-31.

Välkommen med din ansökanAnsök nu

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare