NCC

Anläggningsarbetare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Yrkesarbetare mark Uppsala

 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

Nu söker vi 1-2 st markarbetare till NCC Infrastrukturer Uppsala. Gruppen är inne i ett expansivt skede med flera spännande projekt på gång.

Rollen hos oss

Arbetet bedrivs självständigt på såväl större som mindre arbetsplatser. För att detta skall fungera krävs att du är en person som trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ. Du är ansvarstagande lösningsorienterad och ser fördelarna med att planera ditt arbete.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom yrket samt yrkesbevis. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter självständighet, engagemang och laganda.

Körkort är ett krav

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Möjlighet till interna karriärvägar finns.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registerna din ansökan och CV. Urval sker löpande. Så ansök så snart som möjligt, dock senast 20180316

Vi har gjort vårat medieval och undanber oss försäljare

Kontaktperson

Lars-Åke Eriksmark

Personalman

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 mars . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anläggningsarbetare