NCC

Anbudsledare Large Civil Projects NCC Infrastructure

Är du en lagspelare som gillar tekniska utmaningar? Trivs du i en central roll med många kontakter? Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i karriären och som vill fortsätta utveckla dina ledaregenskaper i en operativ roll som Anbudsledare, till Large Civil Projects. Vill du arbeta i nära samverkan med kunder, kollegor samt fortsätta och utveckla vår verksamhet är detta ett jobb för dig!

 

Om NCC Large Civil Projects Sweden

NCC Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder komplexa infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige. Inom divisionen samlas erfarna projektchefer, specialister och andra nyckelkompetenser för att möta de krav som ställs på den här typen av projekt – från anbud till färdigt projekt.

 

Rollen som Anbudsledare

Som anbudledare inom Large Civil Projects (LCP) innebär det att du har en central roll i att samordna och ansvara för kalkyl- och anbudsarbetet för våra stora komplexa projekt inom infrastruktur inom hela Sverige.

 

I rollen är du delaktig och drivande i arbetet med att skanna av projektmarknaden och lära känna kundens behov samt matcha det med NCC:s erbjudanden. På övergripande nivå kommer det innebära att du kommer att arbeta med marknadsbevakning och screening av stora projektmarknaden. Rollen ger insyn i hela LCP:s verksamhet och blir en strategiskt viktig roll med såväl utvecklings- som operativt arbete.

 

Du arbetar i nära samverkan med divisionens övriga personal för att stödja anbuds- och produktionsprocessen. Du bygger och leder vår anbudsgrupp och ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Förutom att leda och fördela arbete och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom NCC arbetar du själv även operativt med anbud.

 

Rollen innebär mycket kontaktytor och inom divisionen samlas erfarna projektchefer, specialister och andra nyckelkompetenser, vilka du kommer arbeta tätt tillsammans med.

 

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med anbud/kalkyl inom tung anläggningsverksamhet i miljardklassen. Alternativt har du arbetat i tunga produktionsroller och med det har du goda kunskaper om såväl produktion som arbetsmetoder. Eftergymnasial utbildning inom en byggteknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning är ett krav.

 

Du självgående i hela anbudsprocessen och har ett intresse att långsiktigt medverka till att driva och utveckla anbudsprocessen tillsammans med projektteamet och anbudsingenjörer. Vidare har du ett sinne för goda affärer och vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt. Med ditt tekniska kunnande, ett strukturerat arbetssätt och en analytisk förmåga hittar du de bästa lösningarna. Som person och ledare trivs i en roll där individuellt arbete kombineras med lagarbete.

 

Du har såklart med din bakgrund även mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik samt i regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06.

 

Ytterligare information

Division Large Civil Projects är specialiserad på stora och komplexa infrastrukturprojekt i Sverige. Placeringsort kan diskuteras men våra stora kontor finns i Solna, Göteborg och Malmö. I tjänsten ingår resor inom Sverige, B-körkort är ett krav. Tjänsten kräver bra kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan 

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Rikard Andersson, Large Civil Projects, 0703–548036, eller Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-11-30.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

 

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

 

NCC - ett av Nordens ledande företag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 12 timmar sedan . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 26 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsledare Large Civil Projects NCC Infrastructure