NCC

Anbudsingenjör Tung Industri

Inom specialistområdet NCC Tung Industri arbetar vi med spännande projekt i specifika marknadssegment inom basindustrin i Norden. Våra markandssegment är: skog-, stål,- gruvindustrin,- petrokemi, energisektorn samt datacenter. Från vår grupp tillför vi specialistkunnande inom dessa segmenten till våra avdelningar över hela landet, så att vi på bästa sätt ska kunna möta våra kunders behov av sakkunnigt och professionellt projektgenomförande.


Här är dina nya utmaningar 
Din huvudinriktning är att i tidiga skeden uföra tidsplanering och kalkyler vid anbudsarbeten av våra projekt inom segmentet Tung Industri. Du arbetar i direkt samarbete med någon av Tung Industris övriga medarbetare och/eller direkt med avdelningens organisation för projektet.

Mycket av vår kommunikation går idag genom digitala möten, men rollen innebär en del resande då vårt ansvarsområde sträcker sig över hela Norden. Då största delen av våra projekt mot industrin finns i norra Sverige ser vi en naturlig placering för tjänsten i Luleå eller annan ort i övre delen av Sverige, men vi är öppna för andra placeringar.


Din profil
Som anbudsingenjör hos oss gillar du utmaningar, jobba gentemot uppsatta mål och bidra med olika kreativa lösningar. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigare är att skapa och utveckla relationer, både med kunder och kollegor och du deltar ofta vid kundträffar och anbudspresentationer. Du är en person som trivs med att arbeta med siffror, göra riskbedömningar och skapa resultat i ditt jobb.


De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har:
• Mångårig erfarenhet från branschen med god kännedom om kostnadsnivåer, kalkylering och tekniska lösningar
• Erfarenhet av arbete som anbudsingenjör, entreprenadingenjör eller platschef/arbetsledning tillsammans med en byggteknisk utbildning
• Kunskap inom betong, armering, mark- och grundläggning och stålbyggnation där erfarenhet av tunga industriprojekt och anläggningsarbeten är starkt meriterande
• IT vana – gärna erfarenhet från MAP, Power Project, MS Project eller motsvarande samt Office. CAD erfarenhet är meriterande.


Kom och väx!
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Ola Daleke chef Tung Industri, Ola.Daleke@ncc.se, 08-585 516 97 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-09-30. 

Välkommen med din ansökan!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör Tung Industri