NCC

Anbudsingenjör Örnsköldsvik

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur, anläggningsarbeten och markarbeten. Vi har många spännande projekt framför oss och därför söker vi en Anbudsingenjör Mark till region Civil North (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland).

 

 

Rollen hos oss

Som anbudsingenjör hos oss har du en mycket viktig roll då du ansvarar för anbudskalkylering - från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer in i tidiga skeden i projekten och arbetar tätt tillsammans med team bestående av chefer och specialister för att ta fram innovativa lösningar. Beroende på projektens omfattning ansvarar du för ett eller flera anbud samtidigt.

 

Arbetsuppgifter:

• Upprätta anbudskalkyler

• Bidra med alternativa konkurrenskraftiga lösningar

• Analysera förfrågningar

• Genomföra risk- och möjlighetsanalyser

• Leverantörsmöten för lösningsalternativ

• Produktionsstöd vid kostnadsstyrning i projekt

• Medverka vid start- och slutmöten

 

 

Dina erfarenheter

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har god kännedom om kostnadsnivåer, behärskar allt från detaljerade kalkyler till enkla överslag samt kan föreslå systemval och tekniska lösningar. Du har en lämplig byggteknisk utbildning och/eller mångårig erfarenhet från produktion, gärna inom mark och anläggning. Du besitter även goda kunskaper inom entreprenadjuridik, byggproduktion och arbetsmetoder. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av MAP (eller liknande kalkylprogram), PowerProject, MS Project samt Office.B-körkort är ett krav för tjänsten. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

 

Dina egenskaper

Du är nyfiken på att lära nytt, har ett utpräglat siffersinne, är noggrann och analytisk samt har förmåga att överblicka helheten men inte glömma detaljerna. Du har en god planeringsförmåga, är leveranssäker och trivs i en roll där individuellt arbete kombineras med nära teamarbete med kollegor.

 

Vi förutsätter att du har en god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

 

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Specialistchef Sami Leskinen, 070-576 26 79 eller sami.leskinen@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-06-30.

 

 

Ytterligare information

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringsort är Örnsköldsvik. I rollen ingår det till viss del resor inom regionen.

 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör Örnsköldsvik