NCC

Anbudsingenjör Large Civil Projects NCC Infrastructure

Är du en lagspelare som gillar tekniska utmaningar? Trivs du i en central roll med många kontakter? Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i karriären och fortsätta utvecklas inom komplexa och stora projekt. Vill du arbeta i nära samverkan med kunder, kollegor samt fortsätta och utveckla vår verksamhet är detta ett jobb för dig!

 

Om NCC Large Civil Projects Sweden

NCC Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder komplexa infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige. Inom divisionen samlas erfarna projektchefer, specialister och andra nyckelkompetenser för att möta de krav som ställs på den här typen av projekt – från anbud till färdigt projekt.

 

Rollen som anbudsingenjör

Som anbudingenjör inom Large Civil Projects (LCP) innebär det att du självständigt, eller i team, gör kompletta anbudskalkyler.

 

Arbetsuppgifterna är följande:

• Kostnadskalkylering i kalkylsystemet

• Tillsammans med anbudsteamet strukturera anbudsprocessen

• Identifiera och prissätta tekniska- och kommersiella risker

• Tillsammans med inköpsfunktion sammanställa offertinfordran

• Tillsammans med inköpsfunktion värdera leverantörsofferter

• Stöd till produktionsorganisationen i överlämnande- och uppstartsskedet

 

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med anbud/kalkyl inom tung anläggningsverksamhet i miljardklassen. För att vara framgångsrik i rollen som anbudsingenjör ser vi att du har jobbat i en liknande roll tidigare där du arbetat med MAP eller liknande kalkylprogram, du har med fördel kunskaper i entreprenadjuridik samt i regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Eftergymnasial utbildning inom en byggteknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning är ett krav.

 

Som person är du självgående, strukturerad och har förmågan att leda arbetet framåt, vilket gör att du är bra på att leverera resultat i tid. Du har även lätt för att samarbeta och arbeta med både våra med kunder och kollegor i samband med kundträffar och anbudspresentationer. Rollen kräver att du har ett strukturerat arbetssätt, är analytiskt lagd samt är en god lagspelare.

 

Ytterligare information

Division Large Civil Projects är specialiserad på stora och komplexa infrastrukturprojekt i Sverige. Placeringsort kan diskuteras men våra stora kontor finns i Solna, Göteborg och Malmö. I tjänsten ingår resor inom Sverige, B-körkort är ett krav. Tjänsten kräver bra kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan 

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Rikard Andersson, Large Civil Projects, 0703–548036, eller Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-11-30.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

 

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

 

NCC - ett av Nordens ledande företag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 11 timmar sedan . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 26 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör Large Civil Projects NCC Infrastructure