NCC

Anbudsingenjör Civil North

Anbudsingenjör för tunga anläggningsprojekt

Inom de närmaste åren kommer stora satsningar på Infra och industriprojekt bli verklighet i norra delen av Sverige. Vi vill naturligtvis vara med på denna resa där vi kan bidra med vår kunskap och få möjlighet att påverka hur framtidens infrastruktur och industrier ska se ut. Av den anledningen söker vi dig som vill ha en nyckelroll och som gillar att bygga, räkna och utmana traditionella arbetsmetoder. Vill du bli vår nya anbudsingenjör för tunga anläggningsprojekt?

 

Avdelning Civil SE North verkar i Norrbotten, Västerbotten, Jämtland och Västernorrland. Arbetet täcker ofta hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 450 medarbetare och är uppdelade i sju produktionsområden och en specialistgrupp i vilken du kommer att tillhöra.

 

 

Rollen som Anbudsingenjör

Anbudsingenjören ansvarar för kostnadsberäkning av våra projekt - från förfrågningshandling till färdigt anbud.

 

Som anbudsingenjör har du en viktig roll, då du arbetar med att ge våra projekt rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är involverad från tidigt skede och arbetar i team tillsammans med produktionschef, projektchef, platschef, inköpare, och projekteringsledare med flera allt efter projektets storlek och komplexitet. Efter erhållet projekt deltar du i uppstart och uppföljningar i det nya projektet för att få kunskaps- och erfarenhetsbyte.

 

I din roll ingår även allt ifrån mängdavtagning och detaljkalkylering till överslagsberäkningar i budgetkalkyler. Beroende på projektens storlek och komplexitet ansvarar du för ett eller fler anbud samtidigt. I din roll kan du även fungera som anbudsledare där du leder anbudsteamet fram till lämnat anbud.

 

Du kommer att rapportera till vår specialistchef tillika gruppchef för våra anbudsingenjörer.

 

Mycket av vår kommunikation sker idag genom digitala möten, men rollen innebär även en del resande då vårt ansvarsområde sträcker sig över vårt geografiska område.

 

 

Din Profil

• Byggteknisk utbildning samt minst fem års erfarenhet av att arbetat med tunga industri- och anläggningsprojekt som anbuds-eller entreprenadingenjör alternativt platschef. Detta innefattar betong, armering och stålbyggnationer.

• God kännedom av kostnadsnivåer, kalkylering, olika tekniska lösningar samt entreprenadjuridik.

• Arbetat med olika kalkyl- planerings- och kostnadsstyrningsprogram så som MAP, Power Project, MS Project, Office mm.

• Trivs i en roll där du gillar att arbeta mot uppsatta mål och som förstår effekter av olika metodval.

• Du har en egen motor vilket gör att du trivs med att arbeta självständigt men i egenskap av anbudsledare är det du som driver anbudsarbetet framåt vilket kräver att du även har lätt för att arbeta med både våra med kunder och kollegor i samband med kundträffar och anbudspresentationer.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Då största delen av våra projekt mot industrin finns i norra Sverige ser vi en naturlig placering för tjänsten i Luleå men vi är även öppna för annan placering i norra delen av Sverige. Körkort erfordras då det förekommer en del resor. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

 

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna Specialistchef Sami Leskinen på 070-576 26 79 eller via mail sami.leskinen@ncc.se eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 30 oktober 2021.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör Civil North