NCC

Anbudsingenjör Building Väst

NCC har fått förtroendet att bygga och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida Västsverige såsom Lisebergs Jubileumsprojekt, Varbergs badhus, Kineum och flera andra större projekt. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker dig som vill verka i en organisation med goda värderingar, hållbarhetstänk och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation.

 

 

Här är dina nya utmaningar 
Som anbudsingenjör är du en viktig del i det team som arbetar tidigt i projekten. Du jobbar tillsammans med kollegor inom inköp, projektering, produktion och installation för att ge våra projekt rätt förutsättningar för att leverera hög kvalitet och värde för våra kunder.

 

Rollen är omväxlande med arbetsuppgifter som varierar från kalkylarbete, upprätta tidplaner och APD-planer till att samarbeta med leverantörer och underentreprenörer för att ta fram lösningar på komplexa problem. Digitalt arbetssätt genomsyrar rollen och användandet av modeller för mängdavtagning, planering och visualisering är en del av din vardag. När projektet övergår i produktion är du även med i uppstarten för att föra över dina kunskaper till produktionen.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker dig med erfarenhet ifrån kalkylarbete och arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Du har troligen något/några års erfarenhet från produktion. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god känsla för kostnadsnivåer och produktionsmetoder samt intresse för BIM och VDC. Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Anbudsarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

 

 

Din utveckling
Du blir en del av en kompetent grupp där gruppens kunskap och erfarenhet gör att du kommer kunna utvecklas och bli än vassare som Anbudsingenjör. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Göteborg. I vårt sätt att arbeta med digitala verktyg kommer du att framtidsutveckla dig själv.

 

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, rekrytering på gunilla.glanna@ncc.se, 0790-78 81 70. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-04-04.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör Building Väst