NCC

Anbudsingenjör Building

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Från tidigt skede till uppstarten av ett nytt projekt!

Din nya roll

Anbudsingenjören ansvarar för kostnadsberäkning av våra projekt - från förslagshandling till färdigt anbud - i alla typer av husbyggnadsprojekt, från bostäder, kontor, simhallar till skolor mm.

Som anbudsingenjör har du en viktig roll, då du arbetar med att ge våra projekt rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är involverad från tidigt skede och arbetar i team tillsammans med anbudsledare, affärschef, projektchef, inköp, installations- och projekteringsledare m.fl. allt efter projektets storlek och komplexitet. Efter erhållet projekt deltar du i uppstart och uppföljningar i det nya projektet för att få kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

Anbudsingenjören arbetar med allt ifrån mängdavtagning och detaljkalkylering till överslagsberäkningar i budgetkalkyler. Du arbetar med inhämtning av offerter i dialog med marknaden och har god kännedom om rådande prisnivåer. Du använder dig av såväl traditionella kalkylmetoder så som av olika IT-verktyg och system. Beroende på projektets storlek ansvarar du för ett eller fler uppdrag samtidigt.

Du rapporterar till gruppchefen för anbud.

Dina erfarenheter!

  • Kvalificerad erfarenhet av anbudsarbete från husproduktion alternativt så arbetar du idag som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller projektör.
  • God entreprenadjuridisk kännedom.
  • Byggteknisk utbildning med erfarenhet av byggproduktion.

Dessutom vill vi att du.

  • Är noggrann och analytisk.
  • Har förmågan att arbeta självständigt och mot tydliga deadlines.
  • Klarar av att överblicka helheten men inte glömmer detaljerna.
  • Ser möjligheter och finner lösningar samt förstår effekter av olika metodval.
  • Har förmågan att utveckla och behålla goda relationer både internt och externt

Din framtid

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö.

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Malmö.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 4 januari 2019.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 januari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 5 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör Building