NCC

Anbudsingenjör avdelning Bostad

Nu söker Peter och anbudsteamet en kollega och teammedlem att vara med och utveckla Stockholms framtida bostäder. Vi söker nu dig med produktionserfarenhet och som vill utvecklas vidare i rollen som anbudsingenjör hos oss på NCC.  Vår bostadsavdelning i ansvarar för NCCs nyproduktion av bostäder i Stockholms län. Avdelningen har ca 270 medarbetare fördelade i en affärsenhet, två produktionsenheter och en specialistenhet. Omsättningen 2016 var 1,1 mdr. Just nu bygger vi bland annat 370 i hyresrätter i Linaberg, vi utvecklar bostadsrätter tillsammans med kund i Täby Park, och ännu fler bostader i både Nacka och Tyresö. Avdelningen är inne i en spännande expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Så varför vänta, kom och bli en i våra produktionsteam på avdelning Bostad Stockholm! 

Här är dina nya utmaningar

Som anbudsingenjör är du en viktig del i ett team som arbetar tidigt i projekten med nyproduktion och renovering av bostäder. Tillsammans arbetar ni för att ge våra projekt rätt förutsättningar för att kunna leverera hög kvalitet och lönsamhet i produktionsskedet. Dina arbetsuppgifter varierar från koncentrerat egenarbete med planering, mängder och kostnader till att samarbeta med leverantörer och underentreprenörer och ta fram de bästa lösningarna. När projektet övergår i produktion är du med för att föra över dina kunskaper inför byggstart och under hela produktionstiden utför du löpande avstämningar för erfarenhetsåterföring.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med en byggteknisk högskoleutbildning alternativt arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Du har troligen något års erfarenhet från produktion som arbetsledare eller motsvarande. Du ser en utmaning i att utveckla vårt arbetssätt och att ta dig an nya IT-verktyg. Det är meriterande med kunskaper inom kalkylsystem (t ex MAP) och Excel. Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Anbudsarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Stora utvecklingsmöjligheter

Du blir en del av en prestigelös och kompetent grupp där gruppens kunskap och erfarenhet gör att du med redan gedigen erfarenhet kommer kunna utvecklas och bli än vassare som Anbudsingenjör eller för dig med kortare erfarenhet, kunna ta steget in i en denna nya roll som Anbudsingenjör på bästa sätt.

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-specialist Rekrytering marie.holmberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2018-02-28.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör avdelning Bostad