NCC

Anbudsingenjör

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som Anbudsingenjör har du en viktig roll då du arbetar för att våra projekt ska få rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är med ifrån tidigt skede och arbetar tätt tillsammans med affärschef och projektchef. Inom anläggning arbetar vi med både större och mindre projekt som innehåller betongarbeten, t ex broar, industrier och vattenkraft. Vi har flera stora projekt framöver varför vi särskilt söker dig med kompetens och intresse för betong. Efter erhållet projekt är du även med i uppstarten av det nya projektet för att föra över dina kunskaper till produktion. I rollen gör du allt ifrån mängdavtagning till överslagsberäkningar och omfattande detaljkalkyler. Du kommer arbeta med Produktionskalkyler samt anbudsprojekt. Digitala arbetssätt, VDC och BIM är en del av vardagen.

 

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en byggteknisk utbildning med minst 5 års erfarenhet gärna från produktionen. Meriterande är om du har erfarenhet från att arbeta i större betong projekt.

Du har intresse för IT och använder dig dagligen av olika IT-verktyg, t ex MAP.

Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Du är självgående i ditt arbete och hittar vägar för det samarbete som krävs för att lösa dina uppgifter. Anbudsarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

 

 

Kom och väx hos oss!

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss! 

 

 

För ytterligare information 
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Sören Backlund, Produktionschef på 070-553 57 75. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-08-06

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 augusti . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör