NCC

Anbudsingenjör

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

 

Här är dina nya utmaningar

Som Anbudsingenjör har du en viktig roll då du arbetar för att våra projekt får rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är med ifrån tidigt skede och arbetar tätt tillsammans med affärschef, projektchef samt installationsansvarig. Efter erhållet projekt är du även med i uppstarten av det nya projektet för att föra över dina kunskaper till produktion. I rollen gör du allt ifrån mängdavtagning till överslagsberäkningar och omfattande detaljkalkyler. Du kommer arbeta med Produktionskalkyler, Partneringanbud samt Anbudsprojekt. Digitala arbetssätt, VDC och BIM är en del av vardagen.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med en byggteknisk högskoleutbildning alternativt arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Du har troligen något års erfarenhet från produktion som arbetsledare eller motsvarande.

Du har ett stort intresse för IT och använder dig dagligen av olika IT-verktyg, VDC och BIM.

Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Du är självgående i ditt arbete och hittar vägar för det samarbete som krävs för att lösa dina uppgifter. Rollen kommer innefatta att skriva partneringanbud och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av och intresse för detta. Anbudsarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Stora utvecklingsmöjligheter

Placering vid vårt kontor i Nyköping.

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Sebastian Stenberg 070-088 74 00. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2018-05-25.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör