NCC

Anbudsingenjör

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC Building avdelning Örebro/Värmland är i en expansionsfas med fokus på tillväxt. Vi håller just nu på med flera spännande projekt, t.ex. nya högspecialistsjukhuset och parkeringshuset vid USÖ, nya Kulturkvarteret, flera skolor, nytt vård- och omsorgsboende samt flera bostadsprojekt.

Vi ser mycket positivt på framtiden och för att lyckas med alla utmaningar behöver vi fler viktiga lagspelare till vårt lag.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar och bygger framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete präglas av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid, är du välkommen till oss!

Din nya roll

Som Anbudsingenjör har du en viktig roll då du arbetar för att våra projekt får rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är med från tidigt skede och arbetar tätt tillsammans med projektchef, inköpare samt övriga specialister. Efter erhållet projekt är du även med i uppstarten av det nya projektet för att föra över dina kunskaper till produktion. En framgångsrik Anbudsingenjör har förmågan att föreslå systemval och tekniska lösningar samt ser möjligheter i att finna alternativa förslag till kostsamma eller riskfyllda lösningar. Som Anbudsingenjör gör du allt ifrån mängdavtagning till överslagsberäkningar och omfattande detaljkalkyler samt har god kännedom om kostadsnivåer. Du använder dig av såväl traditionella kalkylmetoder så som olika IT-verktyg och system. Beroende på projektets storlek ansvarar du för ett eller fler uppdrag samtidigt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med en relevant utbildning och/eller flerårig arbetslivserfarenhet från byggbranschen, gärna genom tidigare arbeten som anbudsingenjör alternativt att du arbetar i produktion. Du har goda kunskaper om byggproduktion och arbetsmetoder.

Dina egenskaper

Som person är du driven, du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna.

En del arbete sker självständigt men många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i team, i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder och medarbetare.

Som Anbudsingenjör tillhör du avdelningens specialistgrupp och rapporterar till gruppchefen.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, B-körkort är ett krav och placeringsort är Örebro.

Har du några frågor om tjänsten så hör gärna av dig till Tomas Vecko, gruppchef för anbud och inköp, telefon 070-821 75 28 alternativt till Jonas Hermansson, HR Specialist Rekrytering på telefon 079-078 79 93.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande.

Du registrerar din ansökan och CV via länken nedan.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör