NCC

Anbudsingenjör

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Värmland. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en Anbudsingenjör till vår specialistavdelning med inriktning mark/anläggning.

Här är dina nya utmaningar
Som Anbudsingenjör har du en viktig roll då du arbetar för att våra projekt får rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är med från tidigt skede och arbetar tätt tillsammans med specialistchef, projektchef samt övriga specialister. Efter erhållet projekt är du även med i uppstarten av det nya projektet för att föra över dina kunskaper till produktion. En framgångsrik anbudsingenjör har förmågan att föreslå systemval och tekniska lösningar samt ser möjligheter i att finna alternativa förslag till kostsamma eller riskfyllda lösningar. Som anbudsingenjör gör du allt ifrån mängdavtagning till överslagsberäkningar och omfattande detaljkalkyler samt har god kännedom om kostadsnivåer. Du använder dig av såväl traditionella kalkylmetoder så som olika IT-verktyg och system. Beroende på projektets storlek ansvarar du för ett eller fler uppdrag samtidigt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig med en relevant utbildning och/eller flerårig arbetslivserfarenhet från byggbranschen, gärna genom tidigare arbeten som anbudsingenjör alternativt att du arbetat i produktion. Du har goda kunskaper om entreprenadjuridik, byggproduktion och arbetsmetoder. Vi tror också att du har god kännedom om kostnadsnivåer för att kunna göra alltifrån enkla överslag till detaljerade kalkyler. Det är meriterande om du har erfarenhet från Trafikverksprojekt. Som person är du driven, noggrann och har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Anbudsarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Karlstad.

Kom och väx! 
Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Nilsson, gruppchef specialister, på telefon 070-589 50 51 alternativt Anna Arnfeldt, produktionschef, på telefon 070-324 40 20. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-02-25.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige AB utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Karlstad

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Anbudsingenjör