NCC

Affärsansvarig skolor och riksavtal

Drivs du av att skapa långsiktiga affärer och vara en central del i att utveckla vårt erbjudande mot våra kunder? Har du också skaffat dig mångårig erfarenhet och djupgående kunskap om byggprocessens samtliga faser kan det vara du som är vår nya Affärsansvig för skolor och riksavtal.

 

 

Rollen som Affärsansvarig

Som affärsansvarig kommer du att övergripande leda ett av NCC Buildings prioriterade tillväxtområde. Det innebär att du strukturerat ansvarar för att utveckla och förfina vårt erbjudande mot våra kunder. Du förväntas driva arbetet med att marknadsföra vårt varumärke som den självklara samarbetspartnern dels genom att aktivt arbeta uppsökande mot kunder, dels paketera och presentera vårt erbjudande samtidigt som du marknadsför NCC i olika forum och nätverk.

 

Ytterligare ansvar i rollen innebär att du verkar som ett stöd gentemot våra projektorganisationer nationellt vid anbud och genomförande av projekt, därför krävs det att du har en djupgående erfarenhet kring byggprocessen.

 

 

Din profil

Du som söker bör ha en gedigen bakgrund från branschen med en hög kompetens hur byggprojekt planeras och genomförs. Du har god vana av anbud och flerårig erfarenhet av att möta kunder, bygga nätverk samt utveckla och genomföra affärer.

 

Då rollen innefattar ett strategiskt kommersiellt ansvar är det viktig att du är självständig, ihärdig och affärsmässig för att nå vår målsättning. Du är en nätverkare av rang och har förmågan att hitta och identifiera affärsmöjligheter.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering där du med enkelhet kan ta dig till de större städerna i Sverige. Du tillhör NCC Buildings Stora Projekt och Segmentsstöd och rapporterar direkt till Chef Stora Projekt och Segmentsstöd. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

 

Kontakt och ansökan

För frågor kring tjänsten når du rekryterande chef, Gunnar Masthagen på telefon 0705-66 43 47. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR – Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-78 79 39. Ansök med ditt CV eller Linkedinprofil på länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-05-08.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 maj . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 9 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Affärsansvarig skolor och riksavtal