NCC

Affärsansvarig NCC Badhus

Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer och hållbara affärer? Vill du använda din kunskap inom byggproduktion till att driva en specialistavdelning med målet att kostnadseffektivt bygga badhus med beständig kvalitet och effektiv drift? Vi söker nu dig som vill axla rollen som vår nya Affärsansvarig för Specialistgruppen Badhus inom NCC Building Sverige och aktivt bidra till att utveckla NCCs affär på marknaden för badhus.

 

NCCs badhus byggs av lokala produktionsavdelningar och drivs som samverkansprojekt. För att skapa bästa möjliga lösningar för våra kunder bidrar Specialistgruppen Badhus med metodval, tekniska lösningar samt säkerställer erfarenhetsåterföring från tidigare projekt genom att medverka med tekniskt stöd och projektledning.

 

 

Rollen som Affärsansvarig

Som affärsansvarig är din uppgift att skapa nya affärer i kombination med att ständigt utveckla vårt erbjudande och säkerställa att vi bygger bra badhus och bibehåller vår position som marknadsledande entreprenör för badhus.

 

Att skapa och övergripande koordinera affären från början till slut innebär att:

• Planera och genomföra marknads- och försäljningsaktiviteter genom att följa och proaktiv bearbeta marknaden samt bygga långsiktiga relationer med kund och beslutsfattare

• Stötta i anbudskeden och genomförande

• Medverka på samverkansmöten, följa upp och rapportera

 

Du jobbar aktivt med att bygga såväl ditt externa som interna nätverk och utvecklar samarbetet mellan ditt team och utförande avdelningar. Som ledare skapar du förtroende och driver mot gemensamma mål.

 

 

Din profil

Du har en byggteknisk utbildning tillsammans med branscherfarenhet. Antingen har du en liknande position idag eller har du erfarenheter och kompetenser som medför att det här är rätt nästa steg i din utveckling. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är van att arbeta strategiskt och resultatinriktat med försäljning, förstår nyckeltal och har förhandlingskompetens. Du har ett genuint intresse för omvärldsbevakning och hållbarhet. 

 

Rollen som Affärsanvarig kräver att du både har pondus och ödmjukhet tillsammans med hög social kompetens och en god kommunikativ förmåga. Ditt kundorienterade synsätt hjälper dig att skapa och upprätthålla goda relationer, förtroenden och samarbeten både internt och externt. Du ser styrkan i att utbyta erfarenheter och kunskaper och har en stark vilja att utveckla verksamheten.

 

Som ledare har du förmågan att skapa engagemang i ditt team och du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur: ärlighet, tillit, och respekt.

 

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg, Stockholm eller Malmö eller enligt överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten varför B-körkort krävs.

 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-12-01. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 17 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Affärsansvarig NCC Badhus