NCC

Administratör BINAB

En administrativ tjänst för dig som gillar variation och ansvar samt förstår betydelsen av att serva våra chefer och medarbetare. Tjänsten är en deltidstjänst på 80 %. Perfekt för dig som vill ha lite mer fritid!

 

Ditt uppdrag

Tillsammans med din kollega ansvarar du för att våra platschefer och deras medarbetare i Sverige får full support vad det gäller dagliga administrativa frågor. Det kan vara allt från enklare till mer komplicerade uppgifter så som löneadministration exempelvis löneskrivning, föra pliktlistor, utläggsredovisning, skriva anställningsavtal men även ansvar för hantering av våra kund-, leverantörs- och kreditfakturor. Du ska även vara behjälplig med alla i övrigt förekommande produktionsadministrativa arbetsuppgifter så som beställning av kläder och förbrukningsmaterial, boka utbildningar, fixa semesterlista samt vår kontaktperson för vår etablering i Västberga. Detta är några av många uppgifter som kommer att hamna på ditt bord. Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete.

 

Din profil

Du har minst 5 års erfarenhet av administrativt arbete och arbetar idag med ekonomistyrning, bokföring, kontering samt lön- och avtalsfrågor. Du har dessutom mycket goda kunskaper i MS Office och vana att arbeta i andra digitala system.

Är du en serviceinriktad person som trivs med att ha en bredd i ditt arbete och som motiveras av varierande uppgifter kan tjänsten vara rätt för dig. Du måste dock vara både strukturerad, så att du kan planera upp dina dagar, men även flexibel så att du kan hoppa in och hjälpa till när så krävs. Då du kommer att ha stora kontaktytor inom verksamheten är det viktigt att du trivs med att skapa goda relationer med olika typer av människor samt att du har förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

 

BINAB – en del av NCC Industry

Hos oss på BINAB får du arbeta i en specialistverksamhet med en familjär känsla och korta beslutsvägar, samtidigt som du har NCC-koncernen i ryggen. BINAB är varumärket för NCC:s gjutasfaltprodukter som bedriver verksamhet i Sverige. Vi utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt. Vi tillhör affärsområdet Industry Asfalt. 

I Sverige har vi etablering i Örebro, Göteborg, Arlanda, Veddesta samt Västberga. På vårt kontor i Västberga är vi sju personer men vi delar även kontor med våra andra Industrykollegor från Hercules, Asfalt och Stenmaterial.

 

Ytterligare information och ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på deltid, 80 %, med placering Västberga. Provtjänstgöring tillämpas.

Om tjänsten låter intressant och att du stämmer med profilen ovan är du välkommen att registrera ditt CV eller Linkedinprofil via länken nedan. Vi kommer att hålla semesterstängt mellan den 13 juli och den 31 juli. Eventuella frågor besvaras innan eller efter vår ledighet av Regionchef Lars Halldin på tfn 070-203 34 22 alt HR Business Partner Emma Söderlindh på tfn 079-072 80 46. Sista ansökningsdagen är den 9 augusti.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Administratör BINAB