NCC

Administratör

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Region Infra Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark- och anläggning i regionen.

Nu behöver vi förstärka produktionschefsgruppen i Dalarna med en kvalificerad administratör.

Vill du jobba med oss?

I rollen som administratör kommer du arbeta nära vår produktionschef Jonas Björnbom men även stödja övriga chefer och medarbetare inom länet. I ditt arbete ingår en stor variation av arbetsuppgifter som exempelvis:

 • ekonomiadministration, kund- /leverantörsfakturor och projektanmälan
 • löneadministration för kollektivanställda
 • sammanställa och följa upp resursplanering av kollektivanställda
 • viss personaladministration
 • bistå produktionschef och andra chefer och medarbetare inom länet med framtagande av marknadsmaterial och presentationer
 • koordinera och organisera seminarier, frukostmöten och såväl interna som externa möten och konferenser
 • sammanställa och distribuera olika typer av informationsutskick, internt och externt
 • vara behjälplig gällande samordning och administration av hälsokontroller
 • som en av regionens friskvårdsinspiratörer, informera om och samordna friskvårdsaktiviteter
 • stöd till utbildningsledare gällande upplägg, planering, val av leverantör och viss utbildningsadministration
 • allmänna kontorsuppgifter som exempelvis administration och samordning rörande kontoret i Borlänge och produktionschefsgruppen i Dalarna

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som är en erfaren administratör. Gärna med utbildning och/eller erfarenhet inom information och kommunikation alternativt PA. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i Office 365, speciellt Word, Excel, Powerpoint och Outlook. Du har förmåga att prioritera och planera och arbetar med ordning och reda, noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Arbetet är självständigt och kräver ansvarstagande, flexibilitet, serviceinriktning, lyhördhet och initiativ. Vidare har du lätt för att ta kontakt med andra människor och upprätthålla ett gott samarbete. Då rollen kan innefatta viktig och sekretessbelagd information måste du ha hög integritet och gott omdöme. Du uttrycker dig väl muntligt och skriftligt både på svenska som engelska. Du kommer att vara en central person i produktionschefsgruppen i Dalarna och samverka med många människor. Vi värdesätter därför att du kan bemöta både interna och externa kontakter på ett bra sätt.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCCs kontor i Borlänge. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är önskvärt.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Partner Maria Håkansson tel: 070-341 58 26. Registrera din ansökan och CV nedan, senast 2018-09-16.

Kom och väx!
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 september . Arbetsort : Borlänge

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Administratör