Nacka kommun

Kulturstrateg

Arbetsbeskrivning

Som kulturstrateg jobbar du i huvudsak med vår verksamhet riktad mot förskola och skola. Du kommer som vår representant både informera och aktivt medverka i planering och genomförande av dessa projekt. Du kommer även tillsammans med andra aktörer arbeta med barn med olika funktionsvariationer, Vi har även pågående Skapande skola-projekt med inslag av sång- och kör som kommer bli en del av arbetet.  

Vi erbjuder dig
Din huvudsakliga placering blir vid Kulturhuset Dieselverkstaden vilken är den aktör i Dieselverkstaden som står för en stor del av kultur- och kursverksamheten i huset. Kulturhuset Dieselverkstaden agerar även värd för Dieselverkstadens scener, verkstäder, konferenslokaler och bedriver en omfattande uthyrningsverksamhet till företagsevenemang, kulturevenemang eller privata tillställningar.

Dessutom bedriver verksamheten ett omfattande arbete med att leverera kvalitativ kultur till skolor och förskolor. Utöver detta ingår Nacka konsthall, Nacka lokalhistoriska arkiv, konstsamlingen och den offentliga konsten i Nacka samt hembygdsmuseet i Nyckelviken.

Din bakgrund
Du ska ha högskoleutbildning som GG musiklärare. Du ska ha en flerårig dokumenterad erfarenhet av att arbeta med barn med olika funktionsvariationer och minst fem års erfarenhet av klassundervisning i olika åldrar. Arbete med olika projekt riktade mot grundskolan och mångårig erfarenhet av sång- och körundervisning riktade till olika åldrar ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är på 100% med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 19 november 2017.

Kontaktperson 
Lena Hollsten, enhetschef Kulturhuset Dieselverkstaden, e-post lena.hollsten@nacka.se Mats Kiesel, verksamhetschef kultur, e-post mats.kiesel@nacka.se Facklig samverkan

Läs gärna mer om våra verksamheter på www.nacka.se.

Välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen. 


Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med speciella behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, bibliotek, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fem produktionsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi över 600 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Antal lediga befattningar

1

Land

Sverige

Referensnummer

2017/581

Kontakt

  • Mats Kiesel, 087189735
  • Lena Hollsten, 087189085

Facklig företrädare

  • Yvette Forssmark, Vision, 08 718 91 68

Publicerat

2017-11-13

Sista ansökningsdag

2017-11-19

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 9 timmar . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 14 november

Kategorier : Konst & Kultur & Musik Media & Journalistik


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Kulturstrateg