Moderna Försäkringar

Vi söker två Skadejurister

Moderna Försäkringar söker två jurister till ansvarsskador, Företag- och Industriförsäkring. En tillsvidareanställning och en visstidsanställning.

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Företag & Industriportföljen fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till en stor popularitet hos försäkringsförmedlarna.

 

Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna, varför vi nu söker två skadejurist/skadereglerare till vår skadeavdelning.

 

Tjänsterna
 

Tjänsterna avser skadejurister i ansvarsgruppen. Den ena tjänsten är en tillsvidareanställning och den andra en visstidsanställning (vikariat för en föräldraledig) på ca 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

 

Som skadejurist i ansvarsgruppen inom skadeavdelning för företags- och industrikunder kommer du att självständigt arbeta med att hjälpa våra kunder som har fått skadeståndskrav framställda mot sig. Arbetet innebär att du får utreda om kunden har ett gällande försäkringsskydd hos oss och om så är fallet, utreda om kunden är skadeståndsskyldig utifrån gällande rätt. Du kommer att få arbeta med olika typer av ansvarsskador, t ex allmänt ansvar och produktansvar. Du kommer att ingå i ett team som består av 11 skadejurister.

 

I Moderna Företag & Industris portfölj finns en mix av både små och medelstora företag samt stora industrier. Kundmixen innebär att vi reglerar såväl enkla som mycket komplicerade skador vilka inträffat i Sverige eller utomlands. Vi arbetar som ett team tillsammans med affärs sidan och har ett mycket nära samarbete med våra underwriters.

 

Din bakgrund


Vi söker dig som är utbildad jurist. Det är en fördel om du har studerat försäkrings- och skadeståndsrätt. Det är ett extra plus om du har erfarenhet av ansvarsskadereglering.

 

Personliga egenskaper


Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus 
  • social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
  • lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt och är trygg i ditt beslutsfattande.

 

Du måste kunna:

  • uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift
  • hålla uppsatta tidsramar
  • vara bekväm i samtal med kunder och skadedrabbade och ha dog förhandlingsförmåga
  • arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne

 

Intresserad?


Tjänsterna är dels en tillsvidareanställning, dels en visstidsanställning på ca 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Kontoret är beläget i centrala Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
Frågor om tjänsten besvaras av Helena Pettersson, 072-194 43 46, helena.pettersson@modernaforsakringar.se.
Facklig representant FTF är Simon Basdajian 073-65 66 209.

 
Är du intresserad av tjänsten ansök på knappen nedan eller via vår hemsida: 
www.modernaforsakringar.se/privat/om-oss/om-oss/lediga-tjanster. Intervjuer sker löpande med start i början av augusti, vi behöver din ansökan + CV senast den 9 augusti 2019.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu 

 


Ansök nu

  

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Vi söker två Skadejurister