Moderna Försäkringar

Verksamhetsutvecklare

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största

försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i

koncernen arbetar 3600 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige

genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom

våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Ta chansen och sök denna spännande tjänst som Verksamhetsutvecklare inom affärsområdet Operations och bli vår nyckelperson i arbetet med att skapa morgondagens kundmöte. I rollen arbetar du tillsammans med verksamheten inom Operations med att implementera branschens mest kundvänliga digitala och analoga processer. Fokus är att optimera kundresan och att säkerställa ett enhetligt kundmöte. Vi söker därför en målinriktad verksamhetsutvecklare till Moderna Försäkringar som vill vara med och identifiera, utveckla och leverera effektiva och attraktiva lösningar, tjänster – och projekt.

                                                                                                                                                            

Tjänsten

Som Verksamhetsutvecklare inom affärsområdet Operations arbetar du med såväl Sälj/Service- som våra skadeavdelningar. Du ansvarar för att utveckla arbetsprocesser inom ramen för Operations affärsmål och strategi, vilket innebär smarta och kundrivna lösningar, anpassning av gällande regelverk/lagstiftning samt utredning av synergier inom affärsområdet. Du arbetar löpande med optimering/effektivisering samt utveckling av digitala samt automatiska initiativ.

Mer konkret innebär det att ta fram och tillsammans med verksamheten implementera förändrade arbetsprocesser inom delar eller hela Operations där du förväntas att löpande initiera nya möjligheter till smarta och kunddrivna lösningar. Ansvaret innefattar att vara närvarande på alla kontor för att fånga upp, utföra förstudier samt exekvera projekt varför resor kommer att vara vanligt förekommande. 

Det strategiska arbetet inom Operations bedrivs i ledningen bestående av skadechefer som representerar Motorskador, Personskador, Företag & Industri, Atlantica och Privatskador, Supportenheten, Inbound och Outbound. Organisatoriskt ingår Verksamhetsutvecklaren i Supportenheten.

 

Din bakgrund

Du har tidigare erfarenhet av att delta eller driva projekt kopplat till ovan. Ett krav är att du har arbetat inom försäkringsbranschen minst 2 år, företrädelsevis inom skadeverksamhet. Du drivs av att ständigt utveckla verksamheten i fråga om kvalitet, kundservice och effektivitet i linje med uttalad strategi och är van att arbeta affärsnära. Du är resultatinriktad, stresstålig,  har lätt för att prioritera och har för vara att gå i mål med dina målsättningar. Du är en self starter med god samarbetsförmåga samt innehar kravställarkompetens.

 

Varför Moderna?

Moderna fortsätter att växa och vår verksamhet är en högeffektiv arena där vi fokuserar på kärnområdena försäljning, kundservice och skadereglering. Vi är ett väl sammansatt gäng med en hög yrkesstolthet och en stark entreprenörsanda. Hos oss får du en perfekt plattform för din fortsatta utveckling, fantastiska kollegor och utmanande uppdrag.

 

Intresserad?

Tjänsten är på heltid och placerad i våra nya lokaler i Västra Hamnen, Malmö. Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att höra av dig till oss!

Frågor om tjänsten besvaras av Hanna Sjöberg, Chef Verksamhets- och kvalitetsutveckling, 073-7070635

Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare