Moderna Försäkringar

Utredningsinspektör

Moderna Försäkringar söker en erfaren och kvalificerad Utredningsinspektör till Utredningsenheten

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Nu söker vi en Utredningsinspektör till Moderna Försäkringar med placering på vårt kontor i Stockholm. Utredningsenheten i Moderna är ett välfungerande team med ett viktigt uppdrag.

 

Tjänsten

Avdelningen utreder oklara försäkringsfall för samtliga skadeavdelningar; Privatskador, Motorskador, Företag & Industriskador, Personskador samt Båtskador.

 

Som utredningsinspektör är dina primära arbetsuppgifter att med gällande policy som utgångspunkt utreda alla typer av oklara skadehändelser. Du ska genom ett objektivt tillvägagångssätt granska oklara skador från detaljnivå till ett större perspektiv. Du har en förmåga att driva utredningar effektivt samt att snabbt kunna fatta korrekta beslut i utredningsärenden. Det är viktigt att du på ett professionellt sätt kan kommunicera både internt och externt. Du kommer att arbeta nära våra skadeavdelningar, där din roll är att vara specialist inom utredningar.

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S, varför det även förekommer en del nordiskt samarbete.

 

Din bakgrund

 

Vi söker i första hand dig som är utbildad polis, med erfarenhet från kriminalutredningar. Du jobbar idag som utredningsinspektör på ett försäkringsbolag eller så jobbar du hos Polisen och har mångårig erfarenhet av brottsutredningar. Det är meriterande om du har bakgrund som kriminaltekniker och/eller har särskild utbildning gällande brand.

 

Personliga egenskaper

 

Det är viktigt att du hanterar människor med respekt och på så sätt blir en naturlig del av teamet men även av samarbetet med andra team inom Moderna Försäkringar. Du är van att arbeta självständigt men även i grupp. Att prioritera och se helheten är naturligt för dig och du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Som utredningsinspektör är det viktigt att du är flexibel, kundorienterad och förtroendeingivande. Du ser personlig utveckling och vidareutbildning som något positivt.

 

Du är driven och leveranssäker, innovativ, engagerad, ansvarsfull, har känsla för struktur och prioritering. Ditt uppdrag är att fortsätta utveckla vår skadeverksamhet och kundnöjdhet så att den är bäst i branschen.

 

Ytterligare vill vi också att du;
 

  • är noggrann och strukturerad
  • är en social och öppen person
  • har förmåga att hantera såväl stressiga situationer som förändringar
  • har förmåga att fokusera på detaljer men med en blick för helheten
  • trivs med att arbeta nära kund
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i excel och officepaketet i övrigt

 

Intresserad?
 

Frågor om tjänsten besvaras av Christoffer Ryberg, tel. +46 (0)736 567 111 eller på e-mail, christoffer.ryberg@modernaforsakringar.se. Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54.

Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsprocessen så se till att skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

  

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 september . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Utredningsinspektör