Moderna Försäkringar

Testledare till Digitala utvecklingsinitiativ

Moderna Försäkringar är en del av Tryg, en av Nordens största försäkringskoncerner, som försäkrar över 2,7 miljoner privatpersoner och mer än 140 000 företag. Moderna Försäkringar har i eget varumärke och genom Atlantica och Bilsport & MC ett brett utbud inom sakförsäkringar. Det senaste året har Moderna Försäkringar lanserat flertalet smarta försäkringslösningar på marknaden med hjälp av ny teknik och digitala lösningar. Nu ökar vi takten och stärker upp med ytterligare professionella medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

 

Vi söker dig som kan ta operativt ansvar för vårt löpande arbete med test och kvalitetssäkring.

Som testledare på Moderna Försäkringar arbetar du med våra verksamhetskritiska system och levererar resultat som gör skillnad i vårt erbjudande och för våra kunder.

Du arbetar tillsammans med ca 20 professionella utvecklare och projektledare i mindre team i daglig kontakt med verksamheten.

Du är en nyckelspelare från start till mål, och tillsammans utformar och vi konkurrenskraftiga, hållbara lösningar som ger våra kunder positiva upplevelser.

 

Bakgrund/utbildning

 

  • Vi söker dig som har en universitetsexamen eller motsvarande.
  • Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av test och kvalitetssäkring i affärskritiska miljöer.
  • Idag arbetar du med test i en leveransorienterad organisation gärna inom e-handel, bank/försäkring eller annan bransch med hög grad av digitalisering.
  • Du har lång erfarenhet av test och relevanta verktyg för testfall, automatisering och datainsamling.
  • Du är van att koordinera testarbetet tillsammans med utvecklare och användare.
  • Du talar och skriver utmärkt svenska och engelska.
  • Du är förtrogen med agila metoder.

 

Personliga egenskaper

 

Som person är du sätter du laget främst, du delar med dig av din kunskap och tar hjälp av kollegor.

Du är resultatorienterad, pragmatisk och kavlar gärna upp ärmarna och gör det som behövs för att komma i mål. Du känner naturligt ägarskap och tar stort ansvar för lösning och leverans. 

Du drivs av att lösa problem och förenkla. Du är nyfiken och har ett inneboende driv att lära dig mer och sprida kunskap. 

 

På Moderna är du med och påverkar och gör skillnad från första dagen. Du arbetar med kompetenta kolleger som alla brinner för sina områden.

Du gillar struktur och ordning och vet att det ger handlingsutrymme och stödjer kreativitet.

Du befinner dig i en och föränderlig miljö, mitt i verksamheten, där kunden, vårt utbud av tjänster och digitalisering står i fokus. 

 

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Stockholm.

I denna rekrytering sammarbetar vi med Edge of Talent och ber dig därför skicka din ansökan till dem här <span style="font-family: "Calibri",sans-serif; font-size: 11pt; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: SV; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1218&ProjectId=143785&DepartmentId=18960&MediaId=5 
Skicka din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt, dock senast 2018-02-28. 
Vi påbörjar rekryteringen direkt och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Vill du veta mer om tjänsten kontakta Johan Walldov, chef Transformation, Tel: 070-4138266 eller epost: johan.walldov@modernaforsakringar.se 

Facklig representant är Elias Bakk, Tel 0707-306854

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Testledare till Digitala utvecklingsinitiativ