Moderna Försäkringar

Sommarjobb som skadereglerare

Talar du norska och söker extrajobb inför sommar och under terminerna?
 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.
 

Nu söker vi norsktalande sommarpersonal med erfarenhet av kundservice. Vi söker också extrapersonal som vid behov kan jobba vardagskvällar och lördagar löpande under året.

 

Tjänsten

 

Ditt främsta arbetsredskap är telefonen då vi tar emot skadeanmälningar och besvarar frågor från kunder och partners. Det blir många snabba beslut då vi strävar efter att i möjligaste mån hjälpa kunden vid första kontakt.

Du är såklart serviceinriktad, förstår att sätta kunden i centrum och inger förtroende.

Har du ingen erfarenhet av skadereglering, ingen fara - Vi utbildar dig!

 

Din bakgrund

 

Vi söker dig som tidigare har jobbat i kundservice mot norska kunder eller butik i Norge och söker vidare utmaningar. Du har en god administrativ förmåga samt arbetar strukturerat och noggrant.

 

Vi ser gärna att du är stabil och effektiv, kan hantera intensiva perioder och se till att uppgifter löses i tid. Vidare har du god kommunikativ förmåga och fungerar väl i ett team där samarbete är en förutsättning för nå våra mål.

 

För att trivas i rollen och i teamet tror vi att du är:

• Utåtriktad och social

• Ansvarsfull

• Serviceinriktad och vilja att hjälpa kunden

• Förtroendeingivande

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under perioden juni 2020 – augusti 2020 med chans till fortsatt jobb till hösten.


Våra öppettider är 9–19 på vardagar och lördagar 10–15. Det innebär att arbete förekommer på varierade arbetstider samt lördagar, enligt schema.

 

Placering på vårt kontor i Norrtull, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Vestring, Gruppchef Affinity, tel: 070-96 17 02.

Facklig representant är Elias Bakk, tel: 070-730 68 54.
 

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Urval kommer göras löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt.
  

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu 

 

 

 

  

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 februari

Kategorier : Kundservice Övrigt


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Sommarjobb som skadereglerare