Moderna Försäkringar

Söker du extrajobb som Skadejurist?

Moderna Försäkringar söker extrapersonal till Rättsskydd & Ansvarsskador i Malmö

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna. Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu vikarier till vår skadeavdelning.

 

Tjänsten
 

Vi söker nu dig som vill jobba extra på vår skadeavdelning för Rättsskydd & Ansvarsskador i Malmö.

 

Tjänsten är mångsidig och innebär reglering av rättsskydds- och ansvarsskador för privatkunder samt reglering av rättsskydd för företagskunder. Den innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, gällande rätt och praxis. Du arbetar med en mix av enklare och mer komplexa ärenden. Teamet är litet och dynamiskt och bygger sin framgång på samarbete. Vi är en arbetsplats där vi låter våra styrkor komplettera varandra.

 

Teamet kommer bestå av fem skadejurister som delar sin tid mellan teamets ansvarsområden - regress, rättsskydd och ansvar. Alla har även en aktiv del i gruppens arbete med tex processutveckling och kvalitetssäkring. Vi arbetar med löpande feedback, gruppchef och kollegor emellan, för att utveckla gruppen, verksamheten och för ett kundmöte i världsklass.

 

Din bakgrund
 

Vi söker dig som läser juristprogrammets 7:e termin eller senare. Du har goda kunskaper om tillämpning av lagar, rättspraxis. Erfarenhet av reglering av rättsskydd- och ansvarsskador är meriterande och erfarenhet från företagskunder inom dessa segment är en särskild fördel.

 

Du drivs av att finna goda lösningar, är lyhörd, pedagogisk och förhandlingseffektiv. Du har en stark känsla för god service och inser vikten av rådgivning. Arbetet innebär mycket kommunikation, det ställer höga krav på förmågan att formulera sig väl både muntligt och skriftligt, och alltid med ett gott bemötande.

 

Du är strukturerad och har erfarenhet av processutveckling och projektarbete. Det är meriterande om du har kunskap inom projektledning och erfarenhet av att driva operationella projekt.

 

Vi vill att du

 

  • är framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla, 
  • är analytisk, med god förmåga att fatta beslut,
  • är kommunikativ och drivande,
  • är en doer, som kan hålla fokus och leverera på flera uppgifter parallellt,
  • är en teamplayer, med fokus på gemensamma framsteg,
  • är flexibel och anpassningsbar. Vi är ett litet team med flera ansvarsområden, vilket kräver att vi är behovsanpassade och samspelta i vår planering.
  • drivs av och uppskattar omväxling och projektuppdrag, men också av arbetsuppgifter som innebär daglig handläggning och skadereglering. 

 

Intresserad

 

Tjänsten är en visstidsanställning med varierande arbetstider, beroende på vad som fungerar för dig, och kontoret är beläget i Västra Hamnen, Malmö.
Skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 31 oktober, intervjuer och rekrytering sker löpande. 


Frågor om tjänsten besvaras av Angelica Casny Chef Bygg, Privatskador, 076-882 41 33.
Facklig kontaktperson är Simon Basdajian, 073–656 62 09.

 

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

   

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 19 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Söker du extrajobb som Skadejurist?