Moderna Försäkringar

Skadereglerare till Djurskador

Moderna Försäkringar söker Sveriges bästa Skadereglerare: Djurskador

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3800 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå. Vi utökar i Stockholm för att öka vår kapacitet att ge våra kunder ännu bättre service, och söker nu en skadereglerare till vår skadeavdelning.

 

Tjänsten

Vi söker en skadereglerare till vår skadeavdelning för Djurskador.

 

Som skadereglerare på Moderna Försäkringar blir du en del av ett ambitiöst team med kunniga kollegor som alla brinner för det dagliga kundmötet. Du jobbar i ett team med skadereglerare samtidigt som du har en nära kontakt med andra skadeavdelningar.

 

Du kommer vara delaktig i hela kundprocessen från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet och genomföra utbetalning av ersättning till den skadedrabbade kunden. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor och praxis.

 

Du ska ge kunden bästa möjliga hjälp och se till att kunden upplever en enkel och smidig process. Vi vill att du ger kunden ditt mest fantastiska bemötande, byggt på våra processer och på ditt personliga engagemang.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av djurförsäkring. Du brinner för att leverera skadereglering av hög kvalitet och med kunden i fokus. Det är viktigt att du är van att kommunicera både muntligt och skriftligt och att du har förmåga att möta kunden med stor förståelse för dess situation.

 

Som person ser vi att du  

  • Är framåt och engagerad, har ett brinnande intresse för kund och service.
  • Har förmågan att kombinera en analytisk läggning med förmågan att fatta beslut i högt tempo.
  • Är ansvarsfull, noggrann och strukturerad med förmåga att planera på ett effektivt sätt.
  • Är flexibel och prestigelös, dessutom är du en teamspelare som bidrar till gruppens trivsel.
  • Har ett stort driv med förmågan att vilja vara med och bidra till vårt arbete med ständiga förbättringar och ständiga utveckling i samarbete med kollegor inom och utanför din egna avdelning.

 

Intresserad?

Tjänsten är en heltidsanställning och kontoret är beläget i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 25 juni.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Edman, Chef Egendom, Resa och Djur, Privatskador, 070- 966 16 28.

Facklig representant är Elias Bakk, 070-730 68 54.

 

Är du intresserad av tjänsten ansök via vår hemsida www.modernaforsakringar.se/ledigajobb eller gå till ansökan via knappen nedan.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare till Djurskador