Moderna Försäkringar

Skadereglerare inom Djurskador

Har du tidigare erfarenhet ifrån djurklinik eller djurskadereglering, är engagerad och strävar alltid efter att skapa en god kundupplevelse? Då tror vi att du hade passat perfekt som skadereglerare hos oss!

 

 

Om rollen

Som skadereglerare är du delaktig i hela kundprocessen från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet och genomföra eventuell utbetalning av ersättning till den skadedrabbade kunden. Du ska ge kunden bästa möjliga rådgivning och se till att kunden upplever en enkel och smidig process. Vi vill att du ger kunden ditt mest fantastiska bemötande, byggt på dina erfarenheter och ditt intresse för djur, våra processer och på ditt personliga avtryck. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor och praxis. Vi är på en resa när det gäller att förbättra och förfina våra arbetsprocesser och våra skadereglerare deltar aktivt i utvecklingsarbetet.

 

Du jobbar i ett team med skadereglerare samtidigt som du har en nära kontakt med produktutvecklingen och marknad. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av energi, en service/försäljningsinriktad kultur, engagerade ledare, utvecklingsmöjligheter, delaktighet och härliga kollegor. Här finns utvecklingsmöjligheter både inom Moderna och inom hela koncernen. Din utveckling är viktig för oss!

 

Tjänsten är placerat på vårt kontor i västra hamnen i Malmö.

 

 

Din bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet från djurklinik eller tidigare erfarenhet från djurskadereglering som innefattat mer komplexa reglering och brinner för djur och försäkringar. Det är meriterande om du har vana av att läsa journaler

 

Du är som person är:

• framåt, engagerad och målfokuserad

• duktig på att samarbeta samtidigt som du kan driva ditt eget arbete självständigt

• analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut.

• duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt och har ett tydligt kundfokus

 

 

Intresserad?

Tjänsten är ett vikariat på 1 år med start enligt överenskommelse under hösten 2020. Kontoret är beläget i Malmö. Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Edman, Chef Egendom & Resa, Privatskador, 070- 966 16 28. Facklig representant är Elias Bakk 070 – 073 68 54.

 

Vi vill ha din ansökan senast den 8 November.

 

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Kundservice Övrigt


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare inom Djurskador