Moderna Försäkringar

Skadereglerare, finsktalande

Är du finsktalande och söker extrajobb?

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Nu söker vi en finsktalande kollega med erfarenhet av kundservice. Vi tror att du är student och önskar jobba extra under skolloven och terminerna.

 

Tjänsten

 

Ditt främsta arbetsredskap är telefonen då vi tar emot skadeanmälningar och besvarar frågor från kunder och partners. Det blir många snabba beslut då vi strävar efter att i möjligaste mån hjälpa kunden vid första kontakt.

 

Du är såklart serviceinriktad, förstår att sätta kunden i centrum och inger förtroende.

 

Har du ingen erfarenhet av skadereglering, ingen fara - Vi utbildar dig!

 

Din bakgrund

 

Vi söker dig som tidigare har jobbat i kundservice eller butik och söker vidare utmaningar. Du har en god administrativ förmåga samt arbetar strukturerat och noggrant.

 

Vi ser gärna att du är stabil och effektiv, kan hantera intensiva perioder och se till att uppgifter löses i tid. Vidare har du god kommunikativ förmåga och fungerar väl i ett team där samarbete är en förutsättning för nå våra mål.

 

• Krav: Du behärskar finska och svenska i tal och skrift.

 

Vem är du

 

För att trivas i rollen tror vi att du är:

• Utåtriktad och social

• Ansvarsfull

• Serviceinriktad och vilja att hjälpa kunden

• Förtroendeingivande

 

Intresserad?

 

Vi jobbar på schema och våra öppettider är 8–19 på vardagar och lördagar 10–15. Vi behöver förstärka vårt ordinarie team främst under kvällstid samt lördagar. Arbetstiderna vi erbjuder är 15–19 vardagar samt 10–15 lördagar. Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta 1–2 kvällar i veckan samt 1–2 lördagar i månaden. Vissa perioder finns det möjlighet till heltid, tex höstlov samt under julledigheten.

 

Placering på vårt kontor i Norrtull, Stockholm. Tillträde så snart som möjligt.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Irene Ristolainen, Gruppchef Affinity, tel: 070-923 72 32.

Facklig representant Forena är Simon Basdajian, tel: 073-656 62 09.

 

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan.

Urval och intervju sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt.

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Vi är en del av Tyg-koncernen. Tryg håller på att överta ägandeskapet av Trygg-Hansa i Sverige och Codan i Norge. När vi är klara blir vi Skandinaviens största skadeförsäkringsbolag. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare, finsktalande