Moderna Försäkringar

Skadereglerare Djurskador

Moderna Försäkringar söker Sveriges bästa Skadereglerare: Djurskador

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg, en av Nordens största försäkringskoncerner, som försäkrar över 2,7 miljoner privatpersoner och mer än 140 000 företag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3800 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket har lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna. I Moderna Försäkringar ingår även varumärkena Atlantica och Bilsport & MC

 

Tjänsten


Som skadereglerare på Moderna Försäkringar blir du en del av ett ambitiöst team med kunniga kollegor som alla brinner för det dagliga kundmötet- och djur! Du jobbar i ett team med skadereglerare samtidigt som du har en nära kontakt med produktutvecklingen och marknad.

 

Du kommer vara delaktig i hela kundprocessen från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet och genomföra eventuell utbetalning av ersättning till den skadedrabbade kunden. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor och praxis. Vi är på en resa när det gäller att förbättra och förfina våra arbetsprocesser och våra skadereglerare deltar aktivt i utvecklingsarbetet.

 

Du ska ge kunden bästa möjliga rådgivning och se till att kunden upplever en enkel och smidig process. Vi vill att du ger kunden ditt mest fantastiska bemötande, byggt på dina erfarenheter och ditt intresse för djur, våra processer och på ditt personliga avtryck.

 

Varför Moderna?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av energi, en service/försäljningsinriktad kultur, engagerade ledare, utvecklingsmöjligheter, delaktighet och härliga kollegor. Här finns utvecklingsmöjligheter både inom Moderna och inom hela koncernen. Din utveckling är viktig för oss!

 

Din bakgrund


Vi söker dig som har veterinärmedicinsk kompetens med erfarenhet från djurklinik eller tidigare erfarenhet från djurskadereglering som innefattat mer komplex reglering och brinner för djur och försäkringar. Du har vana av att läsa journaler. Vi ser också att du har en fallenhet för teknisk problemlösning och ett genuint IT-intresse. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt och har en pedagogisk förmåga med hjärtat på rätt ställe.

 

Du är målfokuserad och ambitiös och kan hantera flera utmaningar samtidigt. Din framgång bygger till stor del av eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga. Du är positiv och är utåtriktad och gillar att lära nytt och skulle vilja ha ett skadereglerarjobb med möjligheter till omväxling och utveckling.

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Kontoret är beläget i Stockholm, Norrtull. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Edman, Chef Egendom & Resa, Privatskador, 070- 966 16 28.
Facklig representant är Simon Basdaijan 073 - 656 62 09


Är du intresserad av tjänsten ansök via vår hemsida www.modernaforsakringar.se/ledigajobb eller ansök knappen nedan.
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan men senast den 4 juni 2019.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 4 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård Kundservice Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare Djurskador