Moderna Försäkringar

Skadereglerare

Moderna Försäkringar söker en finsktalande kollega
 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering. 
 

Nu söker vi en finsktalande skadereglerare med erfarenhet av kundservice. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm och ingå i ett team med svenska och finska kollegor.

 

 

Tjänsten

 

Ditt främsta arbetsredskap är telefonen då vi tar emot skadeanmälningar och besvarar frågor från kunder och partners. Det blir många snabba beslut då vi strävar efter att i möjligaste mån hjälpa kunden vid första kontakt.

 

Du är såklart serviceinriktad, förstår att sätta kunden i centrum och inger förtroende.

 

Har du ingen erfarenhet av skadereglering, ingen fara - Vi utbildar dig! 

 

 

Din bakgrund

 

Vi söker dig som tidigare har jobbat i kundservice eller butik och söker vidare utmaningar.  Du har en god administrativ förmåga samt arbetar strukturerat och noggrant.

 

Vi ser gärna att du är stabil och effektiv, kan hantera intensiva perioder och se till att uppgifter löses i tid. Vidare har du god kommunikativ förmåga och fungerar väl i ett team där samarbete är en förutsättning för nå våra mål.

 

  • Du behärskar finska och svenska i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

 

Vi ser att du är:

  • Utåtriktad och social
  • Ansvarsfull
  • Serviceinriktad och vilja att hjälpa kunden
  • Förtroendeingivande

  

Intresserad?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning.

 

Våra öppettider är 8-19 på vardagar och lördagar 10-15. Det innebär att arbete förekommer på varierade arbetstider och ca 1 lördag i månaden.

 

Placering på vårt kontor i Norrtull, Stockholm. Tillträde så snart som möjligt.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Irene Ristolainen, Gruppchef Affinity, tel: 070-923 72 32.

Facklig representant är Elias Bakk, tel: 070-730 68 54.
 

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer kommer göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 5 mars.

 

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare