Moderna Försäkringar

Skadereglerare

Moderna Försäkringar utökar Byggskador i Malmö

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna. Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu utökar vår byggskadeavdelning inom affärsområdet Privatmarknad.


 

Tjänsten

I enlighet med Modernas målbild så fortsätter vi arbetet med att skapa ett Center of Excellence inom privatförsäkring i Malmö. Nu investerar vi ytterligare i byggsegmentet genom att förstärka vår befintliga byggskadeavdelning med ännu en byggskadereglerare.

 

Tjänsten är mångsidig och innebär i första hand handläggning av byggskador. Det innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, gällande branschregler samt dialog med våra samarbetspartners. Förutom att du arbetar med en mix av enklare och mer komplexa ärenden kommer du även att ingå i en kommission för stora skador. Teamet är litet och dynamiskt och bygger sin framgång på samarbete. Vi är en arbetsplats där vi låter våra styrkor komplettera varandra.

 

Teamet består av byggskadespecialister som delar sin tid mellan teamets olika ansvarsområden. Alla i teamen har även en aktiv del av gruppens arbete med processutveckling, kvalitetssäkring, lönsamhetsintitiativ samt digitalisering, och vi har ett nära samarbete med IT- och Inköpsavdelningarna. Vi arbetar med löpande feedback, gruppchef och kollegor emellan, för att utveckla gruppen, verksamheten och för ett kundmöte i världsklass.

 

Du är målfokuserad och ambitiös och kan hantera flera utmaningar samtidigt. Din framgång bygger till stor del av eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

 

Tjänsten är placerad i Malmö.

 

Din bakgrund

Du jobbar idag på ett försäkringsbolag eller inom byggbranschen. Du har dokumenterad byggteknisk bakgrund med förslagsvis VVS bakgrund och några års erfarenhet inom branschen. Du har erfarenhet av att hantera komplexa och stora skador inom byggsegmentet och van vid att driva projekt. Du har kunskap och erfarenhet av kalkylering i MEPS. Det är meriterande om du har erfarenhet som arbetsledare/ byggare inom byggbranschen.

 

Du drivs av att ge våra kunder en utmärkt service och ditt bästa bemötande, göra deras liv lite enklare i samband med en skadesituation.

 

Du är analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut. Du arbetar proaktivt och tar ägaransvar för våra kunders ärenden. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt, har tydligt kundfokus och är ansvarsfull.

 

 

Personliga egenskaper

Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus  
  • social, lyhörd och lagspelare i umgänget med andra
  • flexibel och lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt

 

Du kan:

  • uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift  
  • arbeta under tidspress
  • god datorvana och enkelt att lära dig nya system
  • arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne

 

Intresserad?

Tjänsten är en heltidsanställning och kontoret är beläget i Västa Hamnen, Malmö. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande. 

Frågor om tjänsten besvaras av Angelica Casny Chef Bygg, Privatskador, 076-882 41 33. Facklig kontaktperson är Simon Basdajian, 073–656 62 09.

Är du intresserad av tjänsten ansök via vår hemsida www.modernaforsakringar.se/ledigajobb eller ansök knappen nedan.


Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Danmark, Norge och Sverige.  Läs mer på http://www.modernaforsakringar.se/


Din ansökan vill vi ha senast den 30 juni 2019.

 

 

Ansök nu 

 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare