Moderna Försäkringar

Skadereglerare

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt (där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering) och genom att vi lever våra värderingar och gör det enkelt, är medmänskliga och skapar värde.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning, tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider mellan 08-19 på vardagar, samt ca 1 lördag i månaden.  Du kommer ingå i vårt nordiska team av skadereglerare med huvudsakligen finska och svenska kunder. Finska teamet består av 5 personer och totalt på avdelningen arbetar ca 40 personer.
 

Arbetsuppgifterna innefattar direktskadereglering i telefon samt administration. Fördelningen är ca 80% telefon och 20% administrativa uppgifter.  
 

  • Att i telefon ta emot skadeanmälningar från skadedrabbade kunder i Finland och Sverige.
  • Fatta beslut kring ersättning och i många fall lämna besked till kund i anslutning till första kontakten.
  • Kostnadsförslags- samt fakturahantering
  • Besvara mejl och frågor från samarbetspartners, kunder och hantera skadeanmälningar på webben.
     

Din bakgrund

Vi söker dig som har lämplig bakgrund från tex kundtjänst och söker vidare utmaningar. Som person bör du vara utåtriktad och social.  Du är ansvarsfull, har en god administrativ förmåga och arbetar strukturerat samt noggrant.

Vi ser gärna att du är stabil och effektiv, kan hantera intensiva perioder och se till att uppgifter löses i tid. Vidare har du god kommunikativ förmåga och fungerar väl i ett litet team där samarbete är en förutsättning för nå mål.
Du är såklart serviceinriktad, förstår att sätta kunden i centrum och inger förtroende.

Ett krav är att du kan finska flytande i tal och skrift samt att du även talar svenska.
 

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 10 februari.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att  kontakta Irene Ristolainen via mail 
irene.ristolainen@moderna.fi alt 070-923 72 32, alt 08- 684 12117.
Fackligt ombud: Elias Bakk, mobil: 0707-306 854.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 januari


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare