Moderna Försäkringar

Skadereglerare

Beskrivning: 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och en hög servicenivå vilket bland annat lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna. 

 

Vi söker nu två nya medarbetare till vårt team. Har du tidigare erfarenhet av skadereglering, är analytisk, engagerad och vill skapa ett kundmöte i världsklass? Då tror vi att du passar hos oss!

 

 

Om rollen:

Du hanterar ärenden inom sjuk- & olycksfall och reglerar barn och vuxen sjuk – och olycksfallsförsäkring samt graviditetsförsäkring. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du tar ett stort eget ansvar för att skapa en god kundupplevelse genom hela skadeprocessen. Du arbetar självständigt med att utreda och ta beslut i komplexa ärende. Du baserar dina beslut på försäkringsvillkor och praxis. 

 

Utifrån Modernas målbild så fortsätter vi arbetet med att skapa ett Center of Excellence för personförsäkring i Malmö. Du blir en del av ett befintligt team på 18 medarbetare som arbetar tätt tillsammans med varandra i skadereglering och riskbedömning för ett kundmöte i världsklass. Här får du möjligheten att utvecklas inom området Sjuk & Olycksfall och Gravidförsäkring.

 

 

Din bakgrund: 

Du har tidigare erfarenhet av skadereglering. Det är meriterande att du har erfarenhet av tjänstemannabedömningar.

 

Du är som person är: 

• framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus.  

• duktig på att samarbeta samtidigt som du kan driva ditt eget arbete självständigt

• analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut.

• duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt och har ett tydligt kundfokus. 

 

 

Intresserad? 

De två tjänsterna är tillsvidare med 6 månaders provanställning och är placerade på kontoret i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av Helena Hagman Tf Chef Privatskador – Sjukdom och Olycksfall på telefonnummer 0739-68 11 11. Facklig kontaktperson är Simon Basdajian 0736-566209. 

 

Är du intresserad av tjänsten ansök via knappen här. Vänligen skicka din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande, dock senast 2021-12-05.

 

jobbrekvisitions-ID:  23201

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Vi är en del av Tyg-koncernen. Tryg håller på att överta ägandeskapet av Trygg-Hansa i Sverige och Codan i Norge. När vi är klara blir vi Skandinaviens största skadeförsäkringsbolag. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

    

 

 

Sista ansökningsdag : 5 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 17 november

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare