Moderna Försäkringar

Skadereglerare

Moderna Försäkringar söker sommarvikarie till vår skadeavdelning

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna. Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu söker sommarvikarie till vår skadeavdelning.

 

Tjänsten

I enlighet med Modernas målbild så fortsätter vi arbetet med att skapa ett Center of Excellence för skadereglering inom privatförsäkring i Malmö.

Vi söker sommarvikarier till vår skadeavdelning.

Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor och praxis. Kundmixen innebär att du reglerar såväl enkla som mer komplexa ärenden.

Du arbetar i en grupp med gemensamma processer som har stort kundfokus. Gruppen arbetar med löpande feedback gruppchef och kollegor emellan för att utveckla gruppen, verksamheten och för ett kundmöte i världsklass.

Du är målfokuserad och ambitiös och kan hantera flera utmaningar samtidigt. Din framgång byggs till stor del av eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.


Personliga egenskaper

Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus 
  • social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
  • lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt

 

Du måste kunna:

  • Uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift 
  • Arbeta under tidspress
  • Ha god datorvana och enkelt att lära dig nya system
  • Arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne

 

Din bakgrund

Du drivs av att ge våra kunder en utmärkt service. Arbetet innebär mycket kundkommunikation och ställer höga krav på ett gott bemötande.

 

Du är analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du tar ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt, har tydligt kundfokus och är ansvarsfull. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom Moderna.

 

Intresserad?

 

Tjänsten är ett sommarvikariat under sommaren 2018. Tjänsten är placerad på Modernas kontor i Västra Hamnen i Malmö och rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Din ansökan vill vi ha senast den 31 maj 2018.
 

Frågor om tjänsten besvaras av Angelica Casny Chef Bygg, Rättsskydd & Ansvar Privatskador, 076-882 41 33.
Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare