Moderna Försäkringar

Skadereglerare

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Nu söker vi timanställda sommarvikarier till vår skadeavdelning för kortförsäkringar.

 

Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm och ingå i ett team som handlägger försäkringar på privat och företagskort.

 

Tjänsten

Arbetsuppgifterna går ut på att på ett serviceinriktat, effektivt och korrekt sätt ta emot och behandla skadeanmälningar för kortförsäkringar. Försäkringarna som handläggs består främst av avbeställningsförsäkringar, bagage och transportförseningar.

 

Du har kontakt med kunderna per telefon och även i skrift. Skadeteamet består av två grupper och är indelade i en svensk och en finsk grupp. Arbetstiden är 08:00-16:30.

 

Du kommer att sitta tillsammans i en grupp på 9 personer, med kompetenta kollegor i en varm och kamratlig atmosfär. Börjar du hos oss kommer vi förse dig med utbildning i kortförsäkring och skadereglering. Vi sitter i fina lokaler på Sveavägen 167, vid Norrtull i Stockholm.

 

 

Din bakgrund

 

Som medarbetare hos oss fyller du en viktig funktion, både för våra kunder och som kollega! Vi hoppas att du har en utpräglad servicekänsla och är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt med kunder. Du har ett stort eget driv för att lösa problem och är ansvarfull. Som person är du både engagerad och empatisk, samt noggrann och strukturerad.

 

  • Hög servicekänsla med kunden i fokus
  • Positiv inställning och kommunikativ förmåga
  • Noggrann och ansvarstagande
  • Klarar av att jobba under tidspress
  • Erfarenhet av skadereglering eller service är meriterande
  • Studier i juridik är meriterande

 

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en timanställning med 100% tjänstgöringsgrad under perioden juni 2018 – augusti 2018 med chans till fortsatt extrajobb till hösten.

Vår arbetstid på heltid är 38,75 timmar med placering på vårt kontor i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Cecilia Högström, tel: 0733-266045, Gruppchef

Facklig representant är Elias Bakk, 0707-30 68 54.
 

Känns den här tjänsten rätt för dig? Då är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer kommer göras löpande, vi behöver ha din ansökan + CV senast den 2018-04-29. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadereglerare