Moderna Försäkringar

Senior projektledare till marknadsavdelningen

Moderna Försäkringar söker en senior projektledare med digitalt fokus till marknadsavdelningen.

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering. Inom Moderna drivs även de framgångsrika nischaffärerna Atlantica, Bilsport & Mc och Moderna Djurförsäkringar.

 

Vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa och söker därför ytterligare en vass projektledare till marknadsavdelningen på Affärsområdet Privat med fokus på Bilsport & Mc och Atlantica.

 

Dina arbetsuppgifter

 

Som projektledare kommer du få en viktig och central roll i utvecklingen och implementeringen av vår varumärkesposition med tonvikt på våra nischmärken Bilsport & Mc och Atlantica.

 

Vi är ett litet och engagerat team som arbetar i nära samarbete med våra kollegor och samarbetspartners. I rollen som projektledare ingår både strategiskt och operativt ansvar, du är personen som säkerställer implementeringen från start till mål och har även det koordinerande ansvaret för budgeten. Givetvis är du stilsäker och arbetar operativt med ett enhetligt uttryck för vår kommunikation i linje med övergripande varumärkesplattformar.

 

I arbetet ingår bland annat:
 

 • Driva genomförandet av kommunikationskoncept för vår direktaffär utifrån ett 360 perspektiv
 • Säkerställer implementeringen av marknadsprojekt från start till mål och har även det koordinerande ansvaret för budgeten.
 • Upprätta taktiska planer och implementera dessa för våra egna kanaler (Webb, Mina Sidor, SoMe, Brev etc) och CRM
 • Proaktivt arbeta mot andra avdelningar för att driva varumärkets utveckling utifrån önskad position (spindeln i nätet)
 • Koordinering av externa byråer såsom medie- och reklambyrå.
 • Operativt ansvar för design och produktion av marknadsmaterial både i tryck och digitalt.
 • Arbetsleda copywriter för att säkerställa kvalité och samordning i genomförandet.
 • Supporta marknadschef i projektledning av pågående marknadsprojekt

 

Din bakgrund

 

För att lyckas i rollen tror vi att du har en utbildning inom marknadsföring och minst 5 års erfarenhet av att jobba som projektledare på en marknadsavdelning eller i en liknande roll. Du är van att tänka strategiskt och har erfarenhet från att agera beställare och kravställare mot byråer samt arbeta i korsfunktionella team.

 

Du är en klippa på digital marknadsföring i både externa och egna kanaler (CMS-system, sociala medier, native, sökordsmarknadsföring) och har erfarenhet från CRM-arbete. Som person är du strukturerad, har lätt för att samarbeta och kan jobba självständigt mot uppsatta mål.

 

Du är en lagspelare som gillar att få saker att hända både i stora och små projekt. Du är kreativ och har en god känsla för form och text. Har du dessutom erfarenhet av eller intresse för entusiastbilar, motorcyklar och båtar är det meriterande.

 

Vem är du?

 

På Moderna Försäkringar värdesätter vi positiv energi, eget ansvarstagande samt genomförandekraft från ax till limpa. Vi tror därför att du är:

 

 • Positiv och engagerad
 • Prestigelös och bjuder gärna på ett leende
 • God pedagogisk förmåga, ha lätt för att kommunicera och leda.
 • Delar Modernas värderingar; Utmanare, Tillsammans & Engagemang

 

Rollen arbetar nära ledningen för Atlantica och Bilsport & MC och resor till våra kontor i Sverige förekommer. Rollen kommer även supporta marknadschefen för privat i strategiarbete och löpande projektledning.

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Skicka din ansökan redan idag, dock senast 2020-02-02. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Henrik Looser, Marknadschef Affärsområde Privat på tel. 070-512 84 24 eller via mail henrik.looser@modernaforsakringar.se


Facklig representant är Simon Basdajian, tel: 073-656 62 09

 

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

  

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Projektledning


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Senior projektledare till marknadsavdelningen